Sådan Clean Solar Panel for Landskabspleje Lights

July 13

Når sol landskabspleje lys begynder at miste deres vibrering, kan de kun har brug for en god rengøring, så solen når de solceller. Rens når ouput af sol landskabspleje lys begynder at svinde ind for at undgå at overbebyrde de interne batterier. Med mindre sol nå celler, skal batteriet arbejde hårdere for at kompensere for tabet. Hvis rengøring af solpaneler på dit lys ikke løser problemet, kan det være nødvendigt at udskifte batteriet.

Instruktioner

1 Kontroller, om der revner eller brud på toppen af sol landskabspleje lys. De fotovoltaiske celler er placeret inde i lys og bør ikke udsættes for fugt. Kassér brudte lys hurtigt.

2 Kombiner 1/4 kop eddike, 1/2 tsk. af opvaskemiddel og 2 kopper vand i en sprayflaske. Denne blanding kan opbevares til senere brug, hvis du ikke brug for alle med det samme.

3 Spray toppen af sol landskabspleje lys og lad eddike blandingen hvile i omkring et minut til at blødgøre skidt og snavs.

4 Tør løsning fra sol landskabspleje lys, ved hjælp af den fugtede svamp til at fjerne de fleste af vragrester. Hvis det er nødvendigt, krat lys med en blød børste.

5 Tør sol landskabspleje lys med en tørring klud for at fjerne eventuelle små stykker af silt.


relaterede artikler