Platform Bed Styles

February 1

Platform Bed Styles


Platform senge kan være en økonomisk og klassiske tilføjelse til ethvert hjem. De tilbyder et væld af funktioner og fordele og kommer i nok stilarter til at supplere en række udsmykning ordninger.

Materialer

Platform senge er oftest tilvirket af træ eller metal, men andre holdbare materialer, såsom acryl, også have været brugt.

Se

Platform senge tilbyder en ren, glat og enkle look, der supplerer en række design ordninger. Metal eller slanke træ senge kan forbedre en moderne eller retro look, mens hyggelige, krybbe-lignende rammer arbejde med en hjemlig, traditionel stil.

Egenskaber

Platform Sengene har en rektangulær sengeramme med lameller eller en bestyrelse i midten til at understøtte madrassen. Du behøver ikke box fjedre under madrassen, heller har du brug for en seng nederdel.

Fordele

Lagerplads er et stort plus på platform senge, som de tilbyder en højere clearance under dem. De er ofte billigere end andre typer af senge.

Extras

For endnu mere lagerplads, nogle platform senge tilbyde skuffer eller reoler bygget i under sengerammen. Nogle tilbyder endnu mere indbygget opbevaring i hovedgærde området.


relaterede artikler