Korrekt Forberedelse til Cement Steps

April 7

Korrekt Forberedelse til Cement Steps


Konstruktion cement skridt er ingen simpel projekt, flittig og grundig forberedelse er afgørende. Spørg din lokale bygning inspektør for kodens krav og altid måle to gange, før du skærer.

Måle

Bestemme den samlede kørsel af dine skridt, dybden af ​​trinene fra den fjerneste ende af landingen til basis af det nederste trin, og den samlede stigning, højden af ​​trinene fra toppen af ​​landingen til jordoverfladen. Etablere nøjagtige målinger ved hjælp af en træ spil, til Masons snor og line-niveau plotte ud fodaftryk af dit projekt.

Skitse

Opret en detaljeret skitse af dine skridt der er planlagt ved hjælp af en lineal og millimeterpapir. Minimum retningslinjer for sikkerhed kræver hvert trin til at være mellem 10 inches og 12 inches dyb, og 6 inches til 8 inches høj. Trinene 'landing skal være 12 inches dybere end radius swing af døren. Juster dine målinger, og skitsere, i overensstemmelse hermed.

sokler

Cement trin kræver konkrete fundamenter, ikke bare en overflade slab; din lokale bygning kode vil have de præcise dybde krav. Sokler skal være 12 inches lang, vinkelret på den tilstødende struktur fundament, forlænge tre inches over de trin 'sider og forstærket med et armeringsjern gitter. Fastgør isolation bestyrelser til fundamentet inde skyttegravene for at forhindre beton klistrer.


relaterede artikler