Sådan Forbered Pools til vinter

September 6

Sådan Forbered Pools til vinter


Hvis du ikke er så heldige at leve i et klima blottet for vinteren, skal du winterize din pool før koldt vejr hits. Winterizing er et begreb, der anvendes til opsætning af din pool til at modstå de kolde temperaturer i vintermånederne. Hvis du ikke winterize din pool korrekt, kan du beskadige poolens liner, pumper, filtre og endda afløbssystem.

Instruktioner

1 Kemisk behandle din pool at indstille pH balancen mellem 7,2 og 7,8. Juster alkalinitet til 80 til 120 ppm. Juster kalkindholdet til 175 til 250 ppm. Juster klor niveauer til 1 til 3 ppm. Dette vil forhindre korrosion til metaldele din pool. For at gøre dette, skal du bruge de samme grundlæggende pool kemikalier, du benytter til at opretholde din pool hele sommeren, og det samme test kit. Følg enkelte anvisningerne på emballagen af ​​kemikalier for at opnå den rette balance.

2 Fjern alle dæk udstyr såsom stiger og rækværk. Fjern også alle legetøj såsom volleyball net.

3 Tilføj vinterpleje kemikalier i den dybe ende af bassinet. Vinterpleje kemikalier med til at beskytte vandkvaliteten i vintermånederne. De arbejder sammen med de grundlæggende pool kemikalier installeret i trin 1, ikke som et alternativ til de kemiske grundstoffer.

4 Rengør alle filtrene og forplove at fjerne snavs, snavs og uønskede bakterier. Det er den samme proces, du bruger rutinemæssigt i løbet af sommeren for at holde dine filtre og forplove i orden.

5 Sænk vandstanden i poolen under afkastet kanalsystem. Efter sænkning af vandstanden, blæse kanalsystemet med trykluft. En våd / tør vakuum virker for dette, hvis du placerer slangen i udstødningen havn og derefter sætte slangen ind i kontraventil.

6 Fjern alle aftapningspropperne fra dine pumper og andet udstyr er udstyret med bundpropper. Opbevar aftapningspropperne på et sted, hvor du nemt kan finde dem i foråret.

7 Sæt dækslet på pool og fastgør det til pool kanter. Hvis du har en inground pool med et hårdt omslag, placere en pulje dække pumpe på midten af ​​låget til at pumpe vand væk fra pulje dækning i løbet af vinteren.


relaterede artikler