Sådan fjernes tapetklister Fra paneler

September 5

Sådan fjernes tapetklister Fra paneler


Når du fjerner tapet fra gipsvæg, kan du skrabe papiret og limrester og lappe eventuelle skader, du gør med skraberen. Fjernelse tapet fra paneler kan beskadige paneler, hvis du forsøger at skrabe det gamle pasta. For at fjerne gamle tapetklister, skal du bruge en meget stærk sæbe og varmt vand. Mens der er mange sæber, du kan bruge, den stærkeste du kan købe til dette formål er trinatriumphosphat (TSP) eller en TSP erstatning, som findes på de fleste isenkræmmere.

Instruktioner

1 Dæk gulvet med plastfolie, før du begynder.

2 Fyld en to-gallon spand med varmt vand og blandes i 1/2 kop hvid eddike. Iført gummihandsker, vaske væggen med løsningen, re-fugte svampen ofte. Skrabe væggen med en vinduesskraber at fjerne pastaen.

3 Bland en opløsning af en del varmt vand, en del flydende vaskemidler og fire dele ethylenglycol (automotive frostvæske). Vask væggen med denne løsning, og sugefod off enhver indsæt du ikke kunne fjerne i trin 1.

4 Brug en opløsning af TSP og varmt vand til at rense problemområder. Start med at blande 1/4-cup TSP per gallon varmt eller varmt vand, og kandidat til en stærkere løsning, hvis det er nødvendigt. TSP kan sløve finish af paneler.

5 Sand paneler med 120 sandpapir korn, når det er tørret, hvis du planlægger at re-maling eller omlakering det. Hvis der er nogen pletter af pasta tilbage på væggen, kan du fjerne dem med sandpapir.

TIPS

  • Hvis du bruger en metal skraber for at fjerne noget af pastaen, være meget omhyggelig med ikke at gouge paneler.
  • TSP brug var begrænset af Water Act Clean på grund af den skade på miljøet er kendt for at være forårsaget af fosfater i vaske- og rengøringsmidler. Mange mærker af TSP, der er tilgængelige faktisk indeholder en høj procentdel af en TSP erstatning, såsom natrium carbonate.TSP er mildt ætsende og kan påvirke dine øjne, hvis du er følsomme. Hvis dette er tilfældet, bære beskyttelsesbriller under brug.

relaterede artikler