Om Walk-In Tub Showers

September 20

Om Walk-In Tub Showers


Hvis du bor med en medicinsk tilstand, der begrænser din mobilitet eller er i risiko for at falde, kan du opleve, at du har brug for at foretage ændringer i dit hjem for at gøre daglige aktiviteter sikrere. Badeværelset er et fælles sted for ulykker og falder, især når du forsøger at komme ind og ud af bruseren eller badekarret. Installation af en walk-in badekar bruseniche vil tillade dig at fortsætte med at brusebad selvstændigt og let uden at bekymre sig om fald.

Fordele

Hvis du opdager, at din saldo er blevet udfordret, eller du har svært ved at løfte foden og ben over badekarret for at komme ind, vil en walk-in enhed hjælpe. Indgangen til enheden er som regel kun et par inches høj eller flugter med gulvet, så du kan gå lige i. Desuden, hvis du opdager, at du bliver træt nemt at forsøge at stå i løbet af hele dit brusebad, disse enheder har pladser, så du kan sidde, mens du bader. At kunne sidde også reducerer din risiko for et fald, når de forsøger at vaske dine fødder og ben.

typer

Du kan købe enheder som vist her fra amerikanske Walk i Tubs (se link), eller du kan have en enhed, der kombinerer et badekar og stående bruser mulighed, som på billedet ovenfor fra coloradosteamin.com. De badekar kun enheder kan være så lav som en traditionel badekar, eller de kan have et sæde, der giver dig mulighed for at sidde på højden af ​​en stol. Den type enhed, du køber afhænger af dit niveau af mobilitet og hvordan stabil du føler, når der skiftes fra en siddende stilling til stående.

Egenskaber

Disse enheder kommer med grab barer til at hjælpe dig, når du går fra at sidde til stående og når indgåelse og udtrædelse af karret. De giver skridsikre gulve og sæder. Dørene er normalt meget bred til at give nem adgang. Mange modeller leveres med en håndbruser enhed, der har "on", "off" og temperatur knopper på det, hvilket gør det nemt at bade dig selv og ændre vandtemperaturen uden at skulle række ud efter løftestænger. De kommer i forskellige størrelser, så du kan finde en model, der vil passe ind i dit badeværelse.

Indstillinger

Mange modeller af walk-in badekar brusere har jetfly til at give hydroterapi, mens du bader. Dette svarer til at sidde i et varmt karbad eller jacuzzi. Disse stråler kan være drevet af luft eller vand. Vandstråler har større huller, der normalt giver større pres. Luftdyser skubbe luft gennem mindre huller og har tendens til at være lidt blidere. Med luftdyser, du normalt kan tilføje badeolier, dufte eller sæber. Med vandstråler, kan du ikke tilføje noget til vandet. Der er også store modeller, der kan rumme kørestole. (Se billedet her fra amerikanske Walk i badekar). Disse brusere tillader dig at bo i din kørestol eller flytte til en stol i bruser.

Installation

Installation af din walk-in badekar bruser er en vigtig overvejelse. Nogle virksomheder tilbyder professionel installation med deres baljer, eller de vil henvise dig til lokale fagfolk, de anbefaler. Andre modeller hævder at have nemme installationsvejledning og kan installeres af enhver autoriseret blikkenslager. Walk-in badekar brusere kan køre fra $ 1000 for grundlæggende modeller op til $ 10.000 for amatør modeller med masser af muligheder. En yderligere mulighed for at overveje, er en Safeway trin (se link nedenfor). Denne mulighed efterlader din eksisterende badekar og bruseniche på plads, og blot skærer et skridt ind i badekar og lægger en dør. .


relaterede artikler