Sådan Clean Pool Coping

June 1

Sådan Clean Pool Coping


Swimming pool coping danner udhængende kant af en pulje, der blander ind i betonen. Coping modtager kraftig brug som et hvilested kant til en pulje dækning, og fra svømmere hængende på siderne. Det kan blive plettet fra tannin i nedbrydning våde blade og snavs i poolen. Coping materialer spænder fra plastiklåg til sten arbejde udhæng, mursten, fliser og beton.

Instruktioner

Sådan Clean Pool Coping

1 Undersøg hele længden af klare for skader. Check for løsnede eller knækkede stykker af coping samt chips i sten eller beton. Kig efter løsnet caulk langs yderkanten, hvor coping møder bassinet. Manglende caulk kan forårsage vandskade. Eventuelle coping reparationer af en pulje selskab.

2 Dyp en Mr. Clean Magic Eraser i puljen og tør farvede områder kraftigt. Magic Viskelæder fjerne lys slidmærker og mindre pletter. Dette er bedste form for rengøringsmiddel til den buede plastik coping af en i jorden, vinyl foret pool.

3 Rengør meget snavsede områder med en syre-baserede coping rengøringsmiddel. Påfør produktet i henhold til instruktionerne og krat med en blød børste for at undgå at ridse coping. Det kan være nødvendigt at anvende produktet og lad det sidde i 10 til 20 minutter for at øge effektiviteten. Specialized coping rengøringsmidler er bedst for fliser og udsmykkede coping. Test produktet på et ikke synligt område, før du begynder på de vigtigste coping områder.

4 Bland en opløsning af 20 procent husholdningsblegemiddel med vand i en sprayflaske. Anvend på de farvede områder og lad opløsningen virke i coping. Denne blegemiddelopløsning fungerer godt til at fjerne pletter forårsaget af tanniner.

5 Brug en højtryksspuler til at lede en høj hastighed strøm af vand ved de farvede områder. Før du begynder, skal du sørge for coping er ikke brudt, mangler caulk eller beskadiget. Du behøver ikke rengøring løsning til at fjerne pletter ved hjælp af denne metode.

TIPS

  • Bær beskyttende øje dækker og tøj, når du bruger en højtryksspuler. Ret aldrig spray på udsatte skin.Use pool rengøring kemikalier med forsigtighed, især syre-baserede pletfjernere. Følg anvisningerne nøje for at forebygge skader, og altid beskytte huden med handsker.

relaterede artikler