Den langsomste Voksende Blomstrende Plant

July 26De fleste gartnere som planter, der vokser hurtigt og producerer blomster i en eller to sæsoner. Mens disse planter er dejlige, de kræver også en hel del vedligeholdelse, herunder beskæring, rive og vanding. For dem, der ønsker en ubesværet have, der ikke engang kræver vanding, den Saguaro kaktus (Carnegiea gigantea) er planten for dig. Den Saguaro kaktus er den langsomste voksende blomst plante i verden.

Habitat

Saguaro kaktus er, som navnet beskriver, en type kaktus. Den Saguaro findes naturligt i kun ét sted i hele verden, Sonoran Desert. Denne enorme ødemark af sand, Gila monstre og prærieulve strækker mellem Arizona, Californien og Mexico med den højeste koncentration i det sydlige Arizona.

Vækst

Saguaros spire op naturligt i skyggen af ​​andre dessert træer, såsom mesquites, hvor deres bud stilk kan overleve og vokse med begrænset vand. I gennemsnit en saguaro kaktus vokser i alt 1 inch hvert år. Faktisk tager det Saguaro 75 år, før det vil vokse sin første arm.

Reproduktion

Saguaros reproducere så langsomt som de vokser. En Saguaro vil ikke producere sin første blomst, indtil det er 30 år. Bemærkelsesværdigt, når det medfører de blomsten, det er meget kortlivet, der kun varer nogle få dage. I løbet af denne tid, det tiltrækker ørken flagermus og hvide bevingede duer til at sprede pollen. Når blomsten er bestøvet, kaktus producerer lyse rødt, saftig frugt.

Omsorg

Hvis dette let igangværende anlæg lyder ideel til din værftet, er der et par ting at huske på. Saguaros vil kun vokse i USDA hårdførhed zoner 9 til 11, fordi planten er så koldt-følsomme. Saguaros trives i sandjord, men kan håndtere, hvis der er også nogle lerindhold. Endelig saguaro kræver kun vand en gang hver måned, og, hvis det regner på alle i løbet af måneden, ikke vande Saguaro eller du kan dræbe dit anlæg.


relaterede artikler