Sådan Kill Bladlus i Dirt

December 9

Bladlus er bløde og rørige næringsstof-sugende skadedyr, der lever af bladene af en lang række planter. Finde bladlus i snavs tyder på, at nærliggende planter modtager skader. Tegn på bladlus skade på planter omfatter gulfarvning løv, bladtab, hæmmet vækst og curling blade. Ofte gartnere vil bemærke en klæbrig substans, der udskilles af bladlus kaldet honningdug, som kan dækker snavs eller planter. Det er vigtigt at dræbe bladlus på snavs til beskyttelse nærliggende planter eller fjerne skadedyr fra området til plantning.

Instruktioner

1 Lay aluminium-coated byggeri papir på snavs. Bladlus er frastødt af den solenergi reflekteres papiret og plante løv. Påfør snavs omkring kanterne af papiret for at holde det på plads.

2 Placer ant lokkemad på snavs. Myrer spiser bladlus honningdug og til gengæld beskytte disse skadedyr fra deres naturlige rovdyr. Lokkemad virker ved at tilbyde et tiltrækningsstof blandet med et toksin til myrer. Når den forgiftede lokkemiddel er bragt tilbage til kolonien, falder ant befolkning.

3 Spray snavs med en insekticid sæbe til at dræbe bladlus. Insektbekæmpelsesmidler sæbe er kun effektiv, når den anvendes direkte på bladlus. Pesticidet virker ved at tørre op bladlus. Gentag applikationer i løbet af vækstsæsonen.

4 Påfør et granulat pesticid, der indeholder disulfoton til snavs. Arbejde pesticidet i snavs og vand i området.

5 Kill bladlus på omgivende vegetation med et pesticid, der indeholder acephat. Fortynd pesticidet i en vandkande og hæld på toppen af ​​planterne. Fokuser din indsats om at sprøjte toppen og bunden af ​​bladene.

TIPS

  • Tjek nærliggende ukrudt for bladlus før plantning prydplanter eller køkkenhaver. Bladlus lægge æg i ukrudt i løbet af vinteren og spredt sig til forskellige områder af værftet i foråret.
  • Undgå at anvende insekticid sæbe til vandproblemer planter, fordi pesticidet forårsager yderligere dehydrering.

relaterede artikler