Sådan holder maling fra Blødning Gennem Masking Tape på Træarbejde

April 16

Hvis du har brug for at definere maling linjer på et stykke træ møbler, på træpaneler eller træ tilbehør, så chancerne er du nødt til at bruge malertape til at opnå den rette look. Ofte en af ​​de udfordringer, der følger med denne proces er at forhindre malingen fra blødning under båndet, hvilket medfører en ru og ujævn linje på kanten af ​​malingen. Med blot et par nyttige tip kan du undgå dette problem alle sammen.

Instruktioner

1 Påfør båndet til overfladen, du ønsker at undgå at male. Tryk hårdt ned på kanten af ​​båndet for at udjævne eventuelle krusninger eller ujævnheder. En god måde at gøre dette er at køre tommelfingeren fast langs kanten af ​​båndet.

2 Paint væk fra båndet frem mod det. Ved at gøre dette vil du undgå at støde male op mod sømmen af ​​båndet. Hvis det er muligt, begynde at male ved at placere din pensel direkte på toppen af ​​båndet og derefter direkte dine slag udad.

3 Brug en let anvendelse af maling på hvert lag. Jo tykkere lag maling per ansøgning de flere kørsler og blødning du vil have. Det er altid bedre at gøre flere tynde lag end et eller to tykke frakker.

4 Lad malingen tørre helt, før du fjerner tapen. For at undgå at rive malingen op fra overfladen af ​​træet, mens trækker på båndet, meget let køre et barberblad over kanten af ​​båndet for at adskille malingen fra båndet.


relaterede artikler