Sådan installeres et Bathroom Sink Tailpiece

March 11

Det stykke rør, der forbinder vasken p-fælde til vasken afløb er endestykket. Du skal erstatte en vask tailpiece der korroderende eller utæt. Når du ved, hvordan du installerer et badeværelse vask tailpiece, vil du have din læk repareret. Sink endestykker er tilgængelige på de fleste isenkræmmere. Ved udskiftning endestykket, så sørg for, at du køber en erstatning, der er den samme diameter som den defekte én.

Instruktioner

1 Åbn badeværelse vask skab, og placere en spand nedenunder drænrør. Spanden vil være nødvendigt at fange det resterende vand, der stadig er i drænledningen.

2 Brug et par kanal lås tang til at løsne slip møtrik, der forbinder vasken fælden til endestykket. løsne også slip møtrik forbinder vasken fælde til drænrøret kommer fra væggen. Fjern ikke vasken fælde fra væggen afløbsrøret. Møtrikken løsnes, så du har nogle spiller i vasken fælde for at fjerne endestykket.

3 Løsn slip møtrik, der forbinder endestykket til vasken afløb. Fjern forsigtigt endestykket fra sink drænet og vasken fælden. Du kan være nødt til at flytte vasken fælden til siden for at fjerne endestykket fordi endestykket sidder inde i vasken fælde.

4 Mål nye endestykke ved at placere den gamle ud for den. Brug en nedstryger til at skære den nye tailpiece til den nøjagtige størrelse af den gamle. Brug et stykke groft sandpapir for at fjerne eventuelle grater efterladt ved udskæring.

5 Fjern eventuelle gamle blikkenslager tape fra de udsatte tråde på sink drænet og vasken fælden. Wrap trådene med en ny anvendelse af blikkenslager tape.

6 Skub nye slip nødder over hver ende af den nye tailpiece. Kontroller at trådene peger ud mod enden af ​​endestykket.

7 Sæt den nye tailpiece i vasken fælde. Placer vasken fælde og nye tailpiece på linje under sink drænet.

8 Tråd slip møtrikken over vasken afløbet til at forbinde endestykket. Tråd slip møtrik til vasken fælde og spænd begge slip møtrikker med kanal lås tang.

9 Spænd slip møtrik forbinder vasken fælde til drænrøret kommer fra væggen.

10 Placer vasken prop inde i afløbet, og fylde vasken med vand. Træk proppen ud, og inspicere drænrør som vandet dræning. Vær særlig opmærksom på rørtilslutningerne, og kontrollér for lækager.


relaterede artikler