Virkningerne af en Green Light på en plante

March 5

Virkningerne af en Green Light på en plante


Planter bruger sollys til at gøre energi under processen kaldes fotosyntese. Under fotosyntesen, klorofyl absorberer lys, som består af tre farver: blå, rød og grøn. Hver farve er vigtig i processen. Grønt lys imidlertid er den mindst effektive, fordi det kan afbøjes af nogle arter af planter. Af denne grund kan grønt lys være skadelig for væksten af ​​nogle planter, hvis passende mængder af de andre farver ikke ledsage det.

Geen Light Nedbøjning

Fordi nogle planter er grønne, vil de aflede en betydelig mængde af grønt lys i stedet for at absorbere det, som forårsager energien af ​​det lys at gå uudnyttet med de grønne planter under fotosyntesen. Dette kan være et problem med nogle plantearter, der afhænger af alle farver af lysspektret.

Stem Svaghed og Color Issues

Også almindelige i grønne planter, kan for meget grønt lys forårsage plante stængler at blive svag og gummiagtig. Også ikke ualmindeligt er planter, der får for meget grønt lys og ikke nok rød og blå til at mislykkes at nå optimal farve. Når dette sker, kan tidlig spiring forekomme og planter ikke nå optimale størrelse.

Growith Stunts

Med en mangel på energi fra blå og grønne lys, planter udsat for alt for meget grønt ofte ikke nå optimal størrelse, som omfatter planter, der ikke vokser lodret og blade, som ikke når fylde. Hæmmet vækst kan forårsage bladene til at være skrøbelig, især når understøttes af lys-berøvet og svage stængler. Derfor skal planterne får den rette mængde grøn, blå og røde lys.


relaterede artikler