Sådan Plant Under en Oak Tree

June 3

Sådan Plant Under en Oak Tree


Egetræer vokser tykke rødder og tykke blade, hvilket ofte skaber pletter af bar jord omkring deres kufferter og holde græsplæne græs og andre planter i skak. Gartnere gør dette område mere attraktivt med skygge-tolerante, tørke-tolerante planter. Det bedste tidspunkt at plante under et egetræ er i foråret, efter den sidste frost er forbi. Altid være opmærksom på trærødder, når du placerer planter under et egetræ.

Instruktioner

1 Vælg planter, der svarer med egetræ krav, så du ikke dræbe eg, mens omsorgen for de nye planter. De nye anlæg skal være tørke tolerant, skygge tolerant, og ikke kræver hyppig befrugtning. Nye anlæg skal også være i stand til at modstå tunge rod konkurrence. Nightshades, kolibri salvie, og CoffeeBerry er eksempler.

2 Køb de mindste enheder af de planter, du vælger, at du kan finde. Jo mindre planten er, jo mindre vil du nødt til at forstyrre jorden omkring eg rødder. Nogle arter af eg, såsom rød eg, er meget følsomme over jord forstyrrelse, så mindre planter er bedre.

3 Begynd at grave huller til dine nye planter mindst 1 fod væk fra stammen, så du ikke beskadiger det. Grave huller, der er så dybt som din nye anlægs container, men hvis du støder trærødder tykkere end 1 1/2 inches, flytte over 6 inches, så du ikke beskadiger roden.

4 Sænk det nye anlæg i hullet under træet. Spred rødderne af det nye anlæg med hånden og forsigtigt placere den i hullet. Firm jorden over rødderne. Gentag med hver plante, undgå rødder og opholder sig mindst 12 inches fra egestamme.

5 Vand de nye anlæg indtil jorden afregner.

6 Fastsætte en 2-tommer lag af organisk barkflis omkring de nye planter, men holde barkflis 12 inches væk fra egestamme.

7 Fortsæt vanding af nye anlæg en gang om ugen, eller to gange om ugen, hvis der er ingen regn i sommermånederne. Egetræet vil trække det meste af vandet ud af jorden, forlader lidt vand til nye anlæg. Må ikke befrugte nye anlæg, for det første år.


relaterede artikler