Sådan Set Indlæg i jorden med beton til Bevar Wood

March 21

Sådan Set Indlæg i jorden med beton til Bevar Wood


Hjem og grundejere, der beslutter at bygge hegn på deres egenskaber står over for et par valg af byggemateriale, herunder kæde-link, sten og træ. Træstolper, der understøtter et plankeværk en udfordring i form af korrekt indstilling af stillinger, så træet på basis af de stillinger, ikke rådner i jorden. Dette kan opnås under anvendelse beton, som tilføjer styrke og støtte, men også bevarer træet.

Instruktioner

1 Ring til din lokale bygning myndighed og spørge, om du skal købe en tilladelse til at bygge; disse tilladelser varierer efter projekt og jurisdiktion. Også ringe til din elselskab for at sikre, at du vil ikke blive grave i eventuelle nedgravede kabler.

2 Mål ud længden af hegnet ved hjælp af målebånd og hammer stakes i jorden for at markere placeringen af stolperne. Afstanden mellem stolperne skal være nogenlunde den samme som længden af ​​træ du skal bruge for selve hegnet, så holde dette sind, når det bestemmes indlæg placering.

3 Tie nylon snor til den første stav og køre det sammen med de andre indsatser for at skabe en lige visuel retningslinje. Foretag eventuelle rettelser for at sikre linjen er lige. Efter at have fjernet det første spil, bruge posthole gravemaskiner at grave det første hul. Dybden af ​​hullet vil variere af længden af ​​støtterne, men generelt vil du ønsker at grave hullet til mindst 2 fod dyb til at skabe et fast underlag.

4 Fjern hver stav før grave hvert hul. Stå din plan lodret i hvert hul for at sikre, at bunden er plan og grave indtil niveau om nødvendigt.

5 Bland hurtigtørrende beton pr producentens retningslinjer i en trillebør.

6 Skovl nok af beton i det første hul at udfylde det om halvvejs. Sæt et indlæg ind i hullet og placere det lige (brug din plan for at sikre det niveau). Hold stillingen fast på plads, og har en anden skovl nok beton i hullet for at fylde det til toppen. Brug den flade underside af skovl hoved til at udjævne betonen niveau med jorden.

7 Hold stillingen på plads i flere minutter for at tillade toppen af betonen hæld at størkne. Den nederste beton vil med tiden hærde i løbet af et par dage for at sikre stilling og danne en tætning omkring bunden af ​​stolpen for at beskytte træet mod fugt. Gentag trinene for de resterende stillinger.


relaterede artikler