Sådan Plant en Vinca Minor Under en Oak Tree

June 19

Vinca minor, også kaldet dværg periwinkle, er et bunddække vin, der kan prale trompetformede periwinkle blomster og dybe grønne løv. På grund af sin skønhed, at evnen til at sprede hurtigt og fleksible vanding og sol krav, Vinca minor er et populært valg til at plante under træer. Med lidt ekstra pleje, kan du nemt overvinde almindelige under-træet vokser problemer som konkurrence om vand og næringsstoffer.

Instruktioner

1 Forbered jorden under din egetræ ved at fjerne noget græs eller ukrudt. Arbejde en rig pottemuld ind i top seks til otte inches af jorden.

2 Spred en en til to tommer lag barkflis under egetræ. For de bedste resultater ved at bruge en organisk barkflis som bark stykker, træflis eller fyr halm.

3 grave et hul i jorden, der er stor nok til at rumme rodsystem din Vinca minor plante. Sænk forsigtigt din Vinca minor plante i hullet.

4 Udfyld hullet ved hjælp af den ændrede jord. Mound jorden omkring bunden af ​​Vinca minor anlægget for at give det stabilitet.

5 Vand-i din Vinca minor efter plantning at hjælpe rodsystemet etablere sig. Brug en langsom-vanding metode, ligesom en soaker slange, for at sikre, at vandet synker dybt ned i jorden.

6 Vand din Vinca minor en gang om ugen, indtil det er fastslået. Når din Vinca minor har etablere, vand kun så ofte som det er nødvendigt at holde jorden fugtig, men veldrænet.

7 Gød din Vinca minor plante hver måned i sin vækstsæson. Påfør en lys anvendelse af et organisk gødning som gødning eller fisk emulsion for at undgå over befrugtende dit egetræ.

8 Beskær din Vinca minor, så ofte som det er nødvendigt at kontrollere dens spredning. Deadhead din Vinca minor ved at klemme eller snipping fra de brugte blomster til at holde din groundcover vin ser sund.

TIPS

  • Brug en time-release gødning når fodring din egetræ at afskrække den fra at stjæle næringsstoffer væk fra din Vinca minor.
  • Over vanding din Vinca minor plante kan skade dit egetræ. Holde din Vinca minor korrekt mulched vil hjælpe din Vinca minor bevare sin fugt og få det til at kræve mindre hyppig vanding.

relaterede artikler