Sådan Clean My Choir Robe at Home

January 4

Sådan Clean My Choir Robe at Home


Morgenkåbe til omkvæd og korets grupper giver et niveau af ensartethed, der er nødvendig for at fremme harmoni og en gruppe tankegang på performance dag. Medlemmer af kor er ofte udstedt en robe, der er deres for varigheden af ​​deres tid i koret, og forventes at passe morgenkåbe selv. For at opretholde lignende farver af uniformer, bør kor rober behandles med omhu, og ikke overwashed i dit hjem vaskemaskine og tørretumbler.

Instruktioner

1 Spot rengøre mærkbar pletter på dit kor robe ved at hælde en lille mængde væske vaskemiddel eller en pasta fremstillet af tørt vaskemiddel og vand over pletten, og let skrubbe det ind i pletten med en skurebørste eller ubrugt tandbørste. Lad robe sidde i to timer, før skylning med koldt vand.

2 Bestem hvorvidt robe er faktisk behov for vask. Det anbefales typisk at kor klæder vaskes mellem en gang og tre gange om året på grund af deres begrænsede slid, og det faktum, at de er slidte oven andre beklædningsgenstande.

Se reference 2

3 Vask i vaskemaskinen med et mildt rengøringsmiddel, hvis robe virkelig har behov for vask. Brug lunkent vand.

4 Tør i din tørretumbler ved hjælp af pressen indstillingen permanent. Permanent tryk udnytter medium varme, som forhindrer farverne i at falme for hurtigt.

5 Fjern kåbe fra tørretumbleren umiddelbart efter cyklus ender for at undgå at skulle trykke rynker ud af kåbe. Hvis det kommer ud med rynker, læse etiketten i kjortel at bestemme, hvilket materiale den robe er lavet af. Indstil din jern til den relevante indstilling (de fleste jern indstillinger baseret på materialetype) og let tryk.

6 Læg på din kjortel at undgå yderligere pletter eller rynker. Sted i en beklædningsgenstand taske, hvis muligt.

TIPS

  • Nogle kor rober er markeret som "Kemisk rensning." Hvis dette er tilfældet for dit kor kåbe, kan du rense det derhjemme med en over-the-counter, "Dry Clean At Home" kit, som du kan købe hos din lokale købmand eller stormagasin.

relaterede artikler