Sådan Kombiner årlige blomster i Senge

March 30

Sådan Kombiner årlige blomster i Senge


En hurtig og nem måde at få øjeblikkelig blomstrer i dine haver, er årlige blomster fra transplantationer nemt kombineres for at skabe sommer farve. For de bedste resultater, kombinere dem i havens bede sammen planter med lignende vækst- og kultur behov. Annuals leve for en enkelt sæson, så det er nemt at prøve nye designs og kombinationer hvert år.

Instruktioner

1 Forbered havebede at vokse årlige blomster ved at vende jorden med en have spade. Tilføj granuleret gødning formuleret til blomstrende planter på de satser, der anbefales af producenten. Rake jorden glat.

2 Plant små årlige transplantationer ved at grave et hul størrelsen af rodklumpen og indsætte rødderne i den klargjorte hul. Firm jorden omkring planten, så den står op af sig selv. Vand med en hånd vandkande.

3 Group årlige blomster sammen, der har lignende sol eller skygge præferencer. Plant impatiens (Impatiens wallerana), voks begonia (Begonia x semperflorens) og Coleus (Solenostemon hybrider) i skyggefulde haver. For haver i solen, plante Periwinkle (Catharanthus roseus), petunier (Petunia x hybrida) og mos roser (Portulaca grandiflora).

4 Plant årlige blomster, der har lignende behov for fugt i de samme haven senge. De fleste blomstrende enårige vokser bedst med et gennemsnit på 1 tomme af nedbør pr uge, men nogle foretrækker mindre fugt. For tørre steder, plante nasturtium (tallerkensmækker) og blomstrende tobak (Nicotiana spp.).

5 Arranger årlige blomster, så den højeste er på den nordlige side af sengen. Plant successivt kortere sorter så den korteste er i forreste række, på den sydlige side af sengen. Dette vil sikre blomsterne ikke skygge hinanden fra solen. Den bageste række kan plantes med solsikker (Helianthus annuus) eller kosmos (Cosmos bipinnatus), med zinnias (Zinnia elegans) direkte foran dem. Put morgenfruer (Tagates erecta) foran de zinnias og søde alyssum (Lobularia maritima) langs den sydlige kant af blomsterbed.

6 Barkflis årlige blomsterbede med et organisk materiale som halm, hø, træflis eller strimlet bark for at spare fugt og modvirke væksten af ukrudt. Stillet et lag 2 til 4 inches dyb.

TIPS

  • Fjern brugt blomsterhoveder omgående at tilskynde årlige blomster til at producere et stort antal blomster.

relaterede artikler