Sådan måler Materiale til en stakit

July 4

Sådan måler Materiale til en stakit


Dæk rækværk give sikkerhed - og i nogle tilfælde, lovlighed - til de fleste decks ved at tjene som en barriere for at forhindre folk i at falde og muligvis som et greb, som de gå op ad trappen, afhængigt af placeringen. Selvfølgelig, før et gelænder kan tjene sit formål, det skal installeres. Og før det kan installeres, skal du først nødt til at få nogle målinger for at bestemme, hvor meget materiale, du får brug for.

Instruktioner

1 Bestem hvor længe din rækværket skal være. Gør dette ved at udvide målebånd ud over længden af ​​det område, hvor du vil installere rækværket. En assistent kan være nyttigt her at holde enden af ​​båndet på plads som du bevæger dig ned på dækket. Notere ned til nummeret på et stykke papir.

2 Brug målebånd til at bestemme, hvor højt rækværk skal være. Anbring enden af ​​båndet på gulvet og trække tapen ud, indtil du når den ønskede højde på rækværket. Notér dette nummer.

3 Brug målingerne fra de foregående trin til at måle den nødvendige længde for den øverste stykke af skinnen. Hook din målebånd på enden af ​​materialet og strække det ud, indtil du når den nødvendige længde. Lav et mærke på materialet, så du ved, hvor at skære det, når den tid kommer.

4 Brug din målebånd til at måle ud længderne af støtte bjælker ved hjælp af de målinger, du fandt i de foregående trin. Støtterne skal være af ensartet højde og bliver nødt til at placeret med jævne mellemrum under selve rækværket, så sørg for at måle ud nok understøtninger til din rækværket.

TIPS

  • Sørg for at tage hensyn til tykkelsen af ​​rækværket brik, hvis du skyder til en bestemt højde. Hvis for eksempel, du vil have din rækværket være 40 inches høj og rækværket brik er 1/2-inch tyk, skal du klippe dit support stykker på 39 1/2 inches snarere end 40.

relaterede artikler