Clawfoot badekar Badeværelse Idéer

October 3

Clawfoot badekar Badeværelse Idéer


Historien om løvefodsbadekar går tilbage til 1800-tallet, men den nåede sit højdepunkt af popularitet i 1930'erne. Baljer af denne type har en vintage føler og tilbyde et strejf af elegance til ethvert badeværelse. Uanset om du har en eksisterende badekar i dit hjem eller købe en, bruge forskellige ideer til at dekorere rummet. Klo-fod bøtter kan veje op til 1.000 lbs., Så når du vælger sin placering, det er der i det lange løb.

Maling af Tub

Klo-fod badekar er typisk lavet af støbejern, som er tung og holdbar. Over tid selv, begynder maling på toppen af ​​støbejern chipping væk. Brug en epoxy maling på selve karbad, gnide malingen på overfladen med et træ håndværk stick. Se efter maling sæt, der omfatter en klar tætningsmiddel, som påføres senere at blande malingen i det omgivende kar. Maling til brug på metal giver et frisk udseende, når den anvendes til klo fødder.

farvevalg

De farver, du vælger til dit badeværelse afhænge af den generelle udseende, du ønsker. Hvis du ønsker at fremhæve klo-fod badekar og gøre det til et fokuspunkt i rummet, vælger lysere farver. De lysere farver fungere som en kulisse til karbad, hvilket gør det til centrum for opmærksomhed. Hvis du foretrækker at karbad blande i det omgivende rum, vælger neutrale nuancer, herunder hvid og creme.

Vægge og gulve

For et funky look i dit badeværelse, installere sorte og hvide fliser i et skakternet mønster. Den hvide matcher farven af ​​karret, mens den sorte henleder opmærksomheden på den. For en vintage stil badeværelse, bruge en let blomstret mønstret tapet og almindelig creme-farvede fliser. Hvis du kan lide en lysere og mere moderne udseende, bland i nuancer af lyseblå og grøn.

tilbehør

Føj tilbehør til dit badeværelse, der arbejder med vintage fornemmelse af klo-fod badekar. En elegant lysekrone hang over karret gør opmærksom på det samtidig giver tilstrækkelig belysning i lokalet. Installer eller hænge en træ hylde nær den side af karret, hvis du placerer den langs den ene væg. Pynt hylden med stearinlys, friske blomster og antikke glasflasker. Placer en enkelt antik stol i et hjørne af lokalet og bruge til at vise foldede håndklæder. Brug en sølv badekar caddie, der strækker sig på tværs af karret, viser de emner, du bruger hver dag.


relaterede artikler