Rød Hvid Blå Bedroom Udsmykning Idéer

May 6

Rød Hvid Blå Bedroom Udsmykning Idéer


Rød, hvid og blå soveværelse udsmykning idéer kan egner sig til en bred vifte af temaer. Frisk, lys og alsidig, disse klassiske farver er gode for børn eller voksne. Uanset om det er en patriotisk udseende, du går efter, eller et mere maritimt tema, er du sikker på at elske din rød, hvid og blå soveværelse, når du er færdig med at dekorere det.

Americana

Americana udseende byder patriotiske elementer med en hyggelig, land føler. Kast en antik rød, hvid og blå dyne hen over foden af ​​din rustikke, himmelseng. Scatter røde, hvide og blå smide puder i spidsen af ​​sengen der matcher dynen. Indram et gammelt flag og hænge det over sengen. Hang tin stjerner på væggen og gruppe en klynge af hvide lys under dem på en rustik hylde, der matcher sengen. På hårdttræ gulvet, placere en flåde kludetæppe og hænge lutter hvide gardin paneler i vinduerne.

Nautisk

Bring udendørs i ved at skabe et maritimt eller strand tema i dit soveværelse. Installere hvid wainscoting halvvejs op vægge og male den øvre del af væggene en rig, mørkeblå. Derefter hænge ocean prints, søstjerner, eller selv gamle livreddende udstyr på væggene. Et billede af en rød og hvid stribede fyrtårn sidder på en hvid hylde gør en stor "beach-tema" tilbehør. Kast et tykt flåde tæppe hen over foden af ​​din hvide, sommerhus-stil seng.

Mønstre

Du behøver ikke at gøre dit soveværelse alt for patriotisk eller ekstremt "beachy", hvis du ønsker at bruge rød, hvid og blå. Farverne også fungerer godt som stand-alones. Installer hvide loft støbning mod blå vægge til at gøre dit soveværelse til en afslappet føler. Dæk seng med en fluffy dyne dækket med en rød toile dynebetræk. Vis nogle blå og hvid porcelæn på en natbord eller hylde, sammen med nogle hvide koniske stearinlys i sølv lysestage holdere til en sofistikeret, romantisk føler.


relaterede artikler