Sådan Care for Phlox

February 16

Sådan Care for Phlox


Phlox David er hjemmehørende i den østlige del af Nordamerika og blev valgt Perennial of the Year for 2002. Denne rygraden i sommerhaven har en lang vækstsæson og producerer store duftende blomster. Disse snedækket toppet planter er lidt over 3 fod høj. At have en vellykket blomsterbed tager lidt pleje; du behøver at vide for at forberede jorden og plante planterne for at få smukke blomster.

Instruktioner

1 Valgte en beholder. Containere kan være så simpelt som en 5-gallon maling spand eller kattegrus beholder af plast, en ceder eller teak 20-tommer terning til plantning, en gammel vin tønde skåret i halve, en 24-tommer diameter med 20-tommer dyb harpiks eller terrakotta pot, eller en håndlavet sten eller beton beholder. Omkostninger til plantageejer kan variere fra $ 10 til $ 800, afhængigt af dit budget og det udseende, du vil oprette.

2 Få en pottemuld. Valgte en pottemuld, der er gjort for blomster og har masser af organisk stof. Phlox som en lerjord, der har masser af organisk stof. Den pottemuld vil være fluffy først i potten, men som det er vandes, vil det pakke ned og har brug for mere føjet til toppen for at holde potten fuld nok. Afhængig af størrelsen container, du får, skal du mellem 25 og 200 kubik quarts jord.

3 Vælg, hvor at placere dit anlæg. Phlox gerne fuld sol (mindst seks timer om dagen), eller delvis skygge. Tænk over hvor skyggerne falder i løbet af dagen, og sørg for at vælge et sted, hvor dit anlæg vil få solen, de har brug for at hjælpe dem trives.

4 Køb en sund plante som din start. En lokal haven butik vil have det bedste udvalg i foråret. Sørg for at dit anlæg er rod ikke bundet, eller det vil tage længere tid at vokse.

5 Placer phlox i en jord, der er fugtig, men afløb godt. Holde det fugtigt, men undgå for meget vand, fordi rodbrand kan være et problem med denne plante.

6 Undgå vanding denne plante med en sprinker eller en dyse fra toppen. Det kan ikke lide overliggende vanding. I stedet vande jorden, men ikke bladene af planten.

7 Placer en to til tre inches af barkflis oven på jorden for at holde ukrudtet nede og rødderne cool. Barkflis kan være kompost, eller bark støv eller formalet nøddeskaller. Efter planten er veletableret, tynde anlægget ned til 5:56 stilke, så det ikke bliver for tæt og invitere meldug. Det er godt at lade luften cirkulere.

8 Cut brugt blomster fra planter, før de falder frø. Dette vil både hjælpe planten har energi til at gøre mere blomstrer indtil slutningen af ​​sæsonen, og forhindre baby-planter, der ikke vil vokse sandt. For at foretage yderligere planter fra dit anlæg, skal du følge trin 10 nedenfor.

9 Kontroller for skadedyr, spindemider og planteprodukter bugs hver uge eller deromkring. Spider mider og tæger kan styres med gavnlige insekter, der spiser mider eller en naturlig spray såsom chili voks.

10 I to eller tre år, grave rødderne op i det sene efterår, efter at de er gået i dvale. Brug kun afsnit 2 inches tyk og skær dem i sektioner 2 til 4 inches lang. Plant dem vandret i sand 2 inches dyb. Hold dem fugtige og cool. De vokser bedst ved ca. 50 til 60 grader.


relaterede artikler