Sådan Kill Canada Thistle

February 16

Canada tidsel (Cirsium arvense) er en af ​​de mest besværlige flerårige ukrudt i den nordlige USA på grund af sin omfattende rod struktur. Den kan gengive både ved frø og gennem rodsystemet. Den spreder hurtigt både horisontalt og vertikalt. Den udsender kemiske toksiner, der er farlige for afgrøderne. Tilling har begrænset effekt, da stykker kun en halv tomme lang kan producere nye anlæg. Den bedste måde at behandle det er at angribe det fra forskellige vinkler, herunder med en herbicid, der langsomt træder den fulde længde af rodsystemet.

Instruktioner

1 Udnyt Canada tidsel intolerance til at skygge ved at dyrke konkurrerende arter af græs til at blokere det. Skygge med en presenning eller hø kan også hjælpe. Skær tidsel regelmæssigt for at holde sin højde i skyggen.

2 Vælg en passende herbicid. Undgå en 2,4-D + Banvel program, som ikke har tendens til at arbejde på Canada tidsel. Brug i stedet enten picloram (Tordon) eller clopyralid (Stinger). Glyphosat (Roundup) er en anden mulighed, der kan nå rødderne, men det dræber også alle andre planter det kommer i kontakt med.

3 Vent, indtil nattemperaturer overstige 50 grader Fahrenheit, før du anvender herbicider. Lave temperaturer bremse transporten af ​​herbicidet til rødderne og forøge doseringen kravet om at dræbe dem.

4 Brug herbicider på banen, der gælder direkte til det enkelte tidsel plante i modsætning til at sprede bredt. Påfør fortrinsvis til stilken. En måde at anvende det ved at bære en gummihandske under en klud handske, og derefter dyppe kluden handske i opløsningen og anvende det i hånden. Påfør herbicid til overskud, da under-program giver rodsystemet for at overleve.

TIPS

  • Mens skuddene er nemme at dræbe med herbicid, rodsystemet er ikke.
  • Generationer siden, metoden til at dræbe Canada tidsel var at dyrke det op flere gange om året. Men i dag er insekticider til rådighed kan transporteres fra overfladen ned gennem rodsystemet hvis rodsystemet efterlades intakt. Hvis rødderne adskilles fra den behandlede stængler, kan de ikke absorbere herbicid. Så du skal ikke skille rodsystemet.
  • Af samme grund, skal du ikke bruge hurtigt virkende herbicider. Systemet transporterer langsomt virkende herbicider kan ikke dræbt, før de fuldt ud trænge rodsystemet.

relaterede artikler