Sådan Paint Suns på en væg

August 23

Sådan Paint Suns på en væg


Tilføj interesse for en almindelig væg ved at male solen eller flere sole. Snarere end at dække hele væggen, skaber en 20-tommer (eller flere) område under loftet med forskellige sol motiver i forskellige størrelser og varme farver. Brug forskellige størrelse stencils og derefter tilføje detaljer og accenter ved at male dem med pensler og akrylmaling. Ingen kunstneriske evner er påkrævet - blot nogle fantasi og et ønske om at prøve at dekorere med sol designs forbedret med maling.

Instruktioner

1 Stå på en stige for en sikker rækkevidde og markere 20 inches ned fra væg loft med en blyant og lineal. Lav små mærker til det område, hvor at male sol billeder. Gør dette på hver væg, hvor sole vil blive malet.

2 Hold sol stencil, en ad gangen, mod væggen i området for sol designs. Med blyant, spore solen i stencil. Hvis der ønskes en bestemt konstruktion, bruge en lineal til at markere, hvor hvert design vil gå, så de er jævnt fordelt. En anden mulighed, hvis det ønskes, er at markere stencilerne på en tilfældig måde, opholder sig inden for 20-tommer væg område under loftet.

3 Hæld lidt akryl maling på et papir plade i de ønskede farver til at male solen, omkring fire vandpytter.

4 Med en lille pensel, udfylde omridset af en sol på væggen. Påfør kontrasterende, mørkere og andre farver fra paletten for at tilføje detaljer og accenter. De sole behøver ikke at se alle ens; Faktisk variationer i farver og detaljer er mere interessant og viser håndlavede arbejde.

5 Når projektet er færdigt, underskrive og datere arbejde i et hjørne af en væg med en blyant.

TIPS

  • Øv opsporing en stencil og male et eller flere sole på akvarelpapir til at afgøre, hvordan man kan male design og hvordan valgte farver vil arbejde together.Refer til udsmykning opslagsværker til rådighed på et bibliotek eller boghandlere til forskning sol designs.Create dine egne stencils på svær karton ved hjælp af en computer og printer, så skære ud designs.Move møbler væk fra hver væg der skal males og dække gulvet med gamle avis eller beskyttende plastic.It kan være ønskeligt at udfylde alle sole stenciled på hver væg først før de går tilbage for at tilføje flere farver og detaljer. Dette vil bidrage til at gøre projektet gå hurtigere.
  • Paint i godt ventileret område; åben windows.Wear gamle tøj.

relaterede artikler