Propan Vs. Corn Furnace

February 17

Propan Vs. Corn Furnace


Både majs og propan ovne tilbyde metoder til opvarmning af boliger eller andre bygninger. Forskellene mellem de to metoder begynder med, at majs ovne anvender et brændstof vedvarende modsætning propan ovne.

Beskrivelse

Corn-brænding ovne brænder afskallede majs til at skabe varme. Varmen dispergeres af en ventilator, der skubber varmen i eksisterende kanalsystem. Ovnen kræver en luftkanal for at fjerne enhver røg skabt af ovnen. Propan ovne bruger propangas til at skabe varme og en blæser til at skubbe den gennem hjemmets varmesystem.

Brændstof

Corn ovne bruger poser af afskallede felt majs, som bæres af hardware- eller frøfirmaer. Kornet kræver ordentlig opbevaring i et rent, tørt sted. Propan brændstof til propan ovne kommer fra en tank, der holder hundredvis af liter gas. Husejere sørge for levering af propan brændstof til en tank placeret ved siden af ​​huset.

Bekostning

Både propan og majs brænder med omtrent samme effektivitet. Imidlertid propan omkostninger væsentligt mere end afskallede majs, når man sammenligner, hvor meget af hver brændstoftype, det tager at opvarme en bygning til en bestemt temperatur.


relaterede artikler