Kan jeg reparere en Hardwood Floor Finish Uden Slibning?

January 7

Mere holdbart end tæppe ved korrekt plejes, trægulve er et populært valg for mange husejere. Men som enhver overflade, trægulve i sidste ende vil vise slid. Hvis du har brug for at reparere finish på dine trægulve, men ønsker ikke at gå gennem den lange og rodet proces med slibning, der er et alternativ.

Ulemper ved slibning

Slibning trægulve skaber en stor mængde støv, hvilket gør det vanskeligt at rengøre gulve, før du anvender en finish. Slibning udstyr er også dyre og vanskelige at bruge. Hvis du ikke er bekendt med, hvordan man bruger en magt slibemaskine, kan du beskadige dine trægulve. Trægulve kan kun resanded et par gange før træet er slidt ned for langt til sand igen.

Prepping Dine trægulve

Et godt alternativ til slibning er polering dine trægulve. Polering er meget hurtigere, renere og billigere end slibning. Start med at fjerne alle møbler i rummet og grundigt støvsugning. Når rummet er støvsuget, moppe gulvet med en ammoniak løsning til at fjerne støv eller snavs oprustning. For opløsningen, blandes ½ kop ammoniak med en liter varmt vand. Efter tørre, sikre, at området er helt fri for fugt ved at tørre med tørre bomuld håndklæder.

polering

Du er nu klar til at begynde polering dit gulv. Du kan leje en elektrisk buffer for omkring $ 25 per dag fra de fleste hjem centre og større isenkræmmere. Hvis du aldrig har brugt en elektrisk buffer, bede om instruktion, når picking up enheden. Sørg for at have reservedele raspning pads. Når du begynder polering, starter i midten af ​​rummet og arbejde din vej til kanterne. Buff i et stort cirkulært mønster. Efter polering rummet, tørre op overskydende støv med rene tack klude. Tack klude kan købes i enhver hardware butik for omkring $ 15 for en pakke med 10 klude, som bør være rigeligt for din polering projekt.

Anvendelse af en kvalitet Finish

Når gulvet er blevet poleret, anvende en polyurethan finish beskytter træoverfladen. Før påføring af polyurethan, sikre, at der er masser af ventilation i dit værelse ved at åbne alle vinduerne. Du kan også vælge at bære åndedrætsværn for ekstra beskyttelse. Begynd ved at hælde en 12-tommer pøl af polyurethan tæt på væggen længst fra døren. Ved hjælp af en skum eller lam uld applikator, anvende polyurethan jævnt i hele rummet, arbejder din vej hen mod døren. Vær sikker på ikke at træde på områder, hvor man bare har anvendt polyurethan. Når hele området er belagt, vent 12 til 24 timer, inden du går på hårdttræ. Tørring varierer; læse vejledningen på polyurethan beholder til en nøjagtig tørretid.

Screening

Hvis din finish er stærkt slidt eller ridset, kan du overveje at screening af dine trægulve. Dette kan kun ske, hvis dine gulve har en polyurathane finish, der ikke er blevet vokset.

Screening ligner slibning, men producerer langt mindre støv og ikke slides ned på gulvet. Screening vil fjerne hårdttræ gulvets polyurathane finish uden at skære ind i træet. Screening skaber støv, så du ønsker at fjerne møbler fra rummet og forsegle eventuelle områder, hvor støv kan slippe.

Screening kræver brug af et gulv poler og specielle puder, der kan købes i mange hjem centre eller større isenkræmmere.


relaterede artikler