Hvordan man opbygger en Rustic Trapper Cabin

November 18

Hvordan man opbygger en Rustic Trapper Cabin


En rustik pelsjæger kabine er et almindeligt syn i mange jagtområder. Nogle har el og VVS, mest dog ikke. For at gøre processen med at opbygge din egen lettere, virksomheder sælger planer om at gør-det-selv entusiaster. Eller, kan du købe et kit med stykkerne og dele inkluderet. Sættene giver generelt let konstruktion, men er ikke nødvendigvis rustikke. Opbygning af en hytte er ikke en opgave for én person; planlægger at have folk til at hjælpe dig.

Instruktioner

Klargøring

1 Find et niveau hvor du ønsker at begynde bygningen. Området skal være fri for forhindringer og lavthængende grene til at gøre byggeriet lettere. Ryd området, så du kan begynde byggeriet.

2 Soak fundamentet område med en blanding af 8 ounce Triazicide kommercielle insekticid og 2 liter vand. Fyld to-gallon sprøjte og bruge sprøjtedysen. Træd ikke ind i det gennemblødt område engang gjort. Hvis nogen løsning er tilovers, spray en perimeter omkring fundamentet området. Den naturlige fjende til en pelsjæger kabine er termit; du ikke ønsker at bygge videre på toppen af ​​en af ​​de skjulte passager nær en stor koloni. Lad området blød i en hel dag, før du begynder byggeriet.

3 Placer fire solide betonblokke i et kvadratisk mønster i hvert hjørne af fundamentet. Stak yderligere fire betonblokke oven på disse og sørg for, at hvert hjørne er niveau. Sæt fire brandhærgede blokke på hver firkant mønster for i alt 16. Brug dit niveau for at sikre, at grundstenene er i lod. Indstil yderligere fire brandhærgede blokke på toppen af ​​de første ved hjælp af en generøs mængde af mørtel mellem blokkene. Kontrollér niveauet igen før påføring mørtel. Rummet nedenunder vil være et område til at køre VVS eller elektriske installationsrør bør du beslutte at tilføje disse funktioner senere.

4 Find midten af fundamentet struktur ved hjælp af en kridtstreg. Kør linje fra hjørne til hjørne for at danne et "X" i midten. Brug den samme plads mønster med fire solide betonblokke og otte brandhærgede blokke, skabe et fundament område i centrum.

Konstruktion

5 Læg gulv oven på fundamentet blokke. Brug 3/4 tommer behandlet krydsfiner skåret til længden og bredden af ​​fundamentet. Fastgør ordet til brandhærgede blokke i hjørnerne og midt på gulvet med murværk skruer. Brug to eller flere stykker af krydsfiner til at understøtte vægten på kabinen etager.

6 Fastgør basen logs, ikke mere end 4 1/2 inches i diameter, til venstre, højre og bagvægge. Basen logs skal nå fra det ene hjørne til det næste. Skær dem til længden. Glat de afrundede toppe og bunde af hver log, så de kan stable jævnt.

7 Opret en tæller-vask hak i basen logs. Brug en motorsav til at skære omkring en tomme i midten af ​​hver log. Kør en 7-tommer spike ind i hakket og fundament krydsfiner. Drive to 7-tommers pigge i hjørnerne af hver base log for at sikre dem til basen loggen for bagvæggen.

8 Sæt en log oprejst på hvert hjørne af fundamentet. Loggen bør være mindst 18 inches højere end strukturen af ​​kabinen. Ved hjælp af en post-hul gravemaskine, skabe et hul halvanden gange større end de logfiler i hvert hjørne, så 12 inches er begravet. Brug to 7-tommers pigge til at sikre hver opretstående log for at fundamentet hjørner. Hæld beton i hullerne og sørg logs er niveau.

9 Fortsæt bygningen indtil væggene er mindst 6 fod høj. Brug en 7-tommer spike at slutte hver log til den ene under den. Brug et spyd til at slutte hver log på hjørnet opretstående logs.

10 Klip og måle en dørkarm. Brug 2-tommer med 4-tommer bestyrelser og fastgør rammen til fundamentet i midten af ​​det åbne rum på forsiden af ​​kabinen. Gentag væg-bygning procedure med logfiler skåret til at passe på hver side af dørkarmen.

11 Hæng døren i dørkarmen. Fastgør hængslerne til rammen med en skruetrækker.

12 Konstruer taget. Lav en skrå tag ved at gøre den ene sidevæg lidt lavere end den anden og fastgørelse metalplader til 2-tommer med 4 tommer planker naglet til toppen log på hver side. Du kan bygge et fladt tag i områder, der ikke får kraftige snefald.

13 Fyld hullerne med ekspansion skum. Skummet vil hjælpe isolere kabinen og skære ned på insekter 'komme i mellem logfilerne.

TIPS

  • Vær forsigtig, når du arbejder med kædesaven.

relaterede artikler