Sådan Clean Saltillo Tile Grout

January 25

Saltillo flise er en naturlig sol-bagte fliser fra Mexico, der har en ujævn overflade og giver en varm charme til mange hjem. Fuger bruges mellem Saltillo fliser kan misfarves med alderen og kan være vanskelige at rengøre. Hvis injektionsmørtel ikke blev forseglet eller blev uretmæssigt forseglet tidligere, kan det endda kræve en professionel renere med højt tryk høj temperatur damprenser. Men før de går til alt det besvær og omkostninger der er en måde at rense injektionsmørtel dine Saltillo fliser, der ofte får arbejdet gjort hurtigt og billigt.

Instruktioner

Sådan Clean Saltillo Tile Grout

En moppe dit gulv med en mild sæbe og varmt vand, for at fjerne overflade snavs. Så moppe gulvet med almindeligt vand for at fjerne alle sæberester. Lad det tørre.

2 Sæt en kop af hydrogenperoxid i en mikrobølgeovn-safe målebæger og varme det på høje i din mikrobølgeovn i 3 minutter, eller indtil det koger.

3 Brug en grydelap (målebægeret vil være varm), hæld den varme hydrogenperoxid direkte på injektionsmørtel, der skal rengøres. Brug handsker, beskyttelsesbriller og åndedrætsværn.

4 Lad den varme hydrogenperoxid til suge ind i fuger i 1 minut og derefter krat hårdt med en stiv nylonbørste.

5 Mop med almindeligt vand og inspicere. Afhængigt af sværhedsgraden af ​​de pletter (og om injektionsmørtel oprindeligt blev forseglet) kan det være nødvendigt at gentage processen.

TIPS

  • Den varmere hydrogenperoxid er, når den anvendes til injektionsmørtel den bedre.Hvis du har en damp maskine bruger en 50/50 opløsning af vand og brintoverilte til damp rense din injektionsmørtel.

relaterede artikler