Sådan Plant et Live Oak Tree Tæt på en Fence

December 22

Sådan Plant et Live Oak Tree Tæt på en Fence


Levende egetræer er en stor form for træ indfødte til det sydøstlige USA. De kan vokse op til 40 fod høj og spredt så meget som 60 fod bred. Fordi de fylder så meget plads, kan det være vanskeligt at afgøre, hvor du kan plante et levende eg i din værftet uden rødderne skadelige andre landskabspleje funktioner. Heldigvis kan du plante levende egetræer tæt hegn uden at bekymre sig om træet eller hegnet.

Instruktioner

1 Forbered dit agern. Saml et fedt, sundt udseende agern i efteråret. Fugt lige dele tørv mos og byg og placere dem i en plastikpose sammen med agern. Luk posen løst, men ikke forsegle det og gemme det i køleskabet.

2 Lad din agern at spire. I april, punch fire huller i en 8-ounce polystyren kop nær bunden med en blyant og fylde bægeret med pottemuld. Tryk på kop på bunden, så pottejorden packs en lille smule, forlader omkring en tomme plads i toppen af ​​koppen. Læg agern på siden i koppen og tryk den ind i toppen af ​​jorden, så jorden kun lige dækker det. Vanding indtil vandet kommer ud i hullerne i bunden. Mærk jorden dagligt for at sikre det forbliver fugtigt.

3 Harden træet ved gradvist at udsætte det til højere temperaturer uden for i løbet af maj. Sæt træet udenfor i løbet af dagen og bringe den tilbage inde om natten.

4 Transplant live oak til en 16-ounce polystyren kop i slutningen af ​​maj, når rødderne er begyndt at krølle i bunden af ​​den otte-ounce kop. Forbered 16-ounce kop på samme måde du forberedt 8-oz. kop.

5 Flyt levende eg til en 32-ounce beholder, når det andet sæt blade vises på stilk. Look at sørge for, at roden er begyndt at krølle rundt i bunden af ​​16-ounce kop, før du transplantation det. Forbered denne beholder den samme måde, som du forberedt de to andre beholdere.

6 Vælg den plads til din live eg. Du skal sørge for det er mindst seks fod fra eventuelle befæstede arealer, ligesom fortove eller indkørsler. Hold det 30 fod væk fra enhver strukturer, der går under jorden, ligesom at bygge fundamenter. Find et rum så tæt som seks fod fra et hegn for at give rødderne tilstrækkelig plads til at køre under som levende eg modnes.

7 Dig en grøft lige foran hegnet så dybt som de stolpehuller. Fyld renden med grus og dække det over med snavs. Trærødder vokser ikke gennem grus og vil naturligvis forsøge at vokse under den.

8 Plant din ungt levende egetræ i efteråret i dit valgte rum. Grave et hul dybt nok til at tillade rødderne til at sidde komfortabelt uden at knuse dem. Hold unge træ i hullet og fyld under og omkring rødderne med jord. Sæt et bur omkring din levende egetræ for at holde rådyr fra at spise det, og andre dyr ikke kan grave den op, samt for støtte, som det vokser.

9 Lad Live Oak at vokse. Det tager flere år at modnes.


relaterede artikler