Hvad Er King Size Capacity Mean på en vaskemaskine?

August 25

Hvad Er King Size Capacity Mean på en vaskemaskine?


King Size kapacitet skiver hjælpe frazzled hustruer og mødre overalt klippe deres vasketøj tid i halvdelen ved vask to gange den normale belastning størrelse. Maskinerne bruges også i børnehaver, dag cares, hospitaler, restauranter, hoteller, laundromats og rengøringsmidler, der har brug for masser af plads til en stor mængde af sengetøj. Før der træffes beslutning om, hvorvidt eller ikke at købe en konge størrelse kapacitet vaskemaskine, afveje fordele og ulemper; maskinerne håndtere store belastninger med lethed, men de fylder en masse plads.

Størrelse

De fleste konge kapacitet størrelse vaskemaskiner er omkring 3,5 kubikfod, selv om nogle virksomheder fremstiller en kingsize kapacitet vaskemaskine, der giver 5,2 kubikfod af plads. Udtrykket "king size kapacitet" spændeskive betyder, at maskinen kan holde en king-size dyne. Navnet begrænser ikke den type elementer, der kan vaskes i maskinen, men; king size kapacitet skiver bruges også til at vaske håndklæder og sengetøj, store belastninger af bomuld tøj såsom jeans og sweatshirts, sofa dækker, duge, gardiner og overtøj.

Ilægningstype

King Size kapacitet vaskemaskiner kan enten være frontlæssere eller toploadere. Frontlæssere og højeffektive toploadere ikke har omrørere, som er den roterende stang i midten af ​​vaskemaskinen, som hjælper pisk tøjet omkring. Der er fordele og ulemper ved at bruge begge typer; toploadere giver dig mulighed for at tilføje yderligere tøj midt i cyklus, men de maskiner bruger en masse vand. Frontlæssere bruger mindre vand og spin-tøj hårdere, dermed mindske den tid, du har brug for at tørre. ConsumerReports.org rapporterer Men maskinerne vibrere kraftigt.

Anvendelser og fordele

King Size kapacitet skiver er gavnlige, fordi de har store enkelte poster, såsom kingsize dyner, eller flere mindre genstande, såsom 24 normal størrelse håndklæder. Ved hjælp af disse maskiner sparer energi og vand, fordi de giver dig mulighed for at vaske op til to store belastninger på én gang.

Energy Star Rating

De fleste king size kapacitet skiver øjeblikket fremstilles have en Energy Star Rating, hvilket betyder, at maskinen er lavet med energibesparelser i tankerne. Disse maskiner dreje kraftigt at udvinde vand, hvorved der spares energi i tørringsprocessen. De har også sensorer, der automatiserer nødvendige mængde vand til at vaske mængden af ​​tøj du lægger i; dette sparer dig besværet med under- eller over-anslå, hvor meget vand du har brug for.


relaterede artikler