Hængende Wall Canoe Dekorationer

November 8

Hængende Wall Canoe Dekorationer


Husejere som ønsker en hytte-eller lodge-stil hjem kan slå ordinære poster til praktiske møbler. For eksempel kan du bruge en rigtig kano eller købe en af ​​de mange kano-stil reoler fremstillet specielt til ophæng.

typer

Rigtige kanoer kommer i store til barn-størrelse, som gør vægtæpper designet til at ligne en kano. Hvis du har en ekstra kano, som du gerne vil permanent anbringe på din væg, kan du gøre det. Ellers er der et utal tilgængelige online og gennem håndværk og home decor butikker. Den ene ting, de alle har til fælles er, at de "pladser" i kanoen fungere som hylder, når hang.

Hængende

Hvis din kano er stor og har en flad bund, kan du vælge at bare holde det ved siden af ​​en væg og vedhæfte det med to eller tre murankre. Hvis du kommer til at hænge din kano / hylde på væggen, skal du bruge mindst tre ankre for et stort stykke og to for alle andre. Korrekt forankring er især vigtigt, hvis der er hyppig aktivitet i det rum, hvor kanoen hænger eller du bor i et jordskælv-udsat område.

Potentielle anvendelser

I en lodge-eller hytte-stil hjem, kan en kano bruges i stort set alle rum. Det kan vise familiebilleder i en familie værelse, trofæer i en hule, krydderier i et køkken og grooming elementer i et badeværelse.


relaterede artikler