Sådan Plant Chayote Squash

September 27

Sådan Plant Chayote Squash


Chayote (Sechium edule), en slægtning af agurk og squash, er hjemmehørende i Mexico og Sydamerika. Det kræver en lang, varm vækstsæson og gør bedst, når der dyrkes i US Department of Agriculture Plant Hårdførhed zoner 8 til 11. Chayote, en pæreformet grøntsager, vokser på en aggressiv vin, der kræver støtte. Modsætning til de fleste frø, chayotes spire mens inde i frugten. Klar til at høste 150 dage efter plantning, behandle chayote som du ville en sommer squash, ved stegning det, dampning eller integrere det i salater. Begynd plantning proces i det sene efterår.

Instruktioner

1 Indstil chayote frugt i et køligt, mørkt område, indtil det spirer til 6 inches lang.

2 Plant hele frugt i en 24-tommer-dyb gryde fyldt med lige dele pottemuld og sand. Plant frugten langt ned, at kun toppen af ​​spiren eksponeres over jorden.

3 Dyp chayote med vand, så jorden tørre før vanding igen. Placer pottes chayote i en solrig, varm område med høj luftfugtighed. Lad det forblive, indtil alle faren for frost er forbi, når det kan plantes i haven.

4 Løsn jorden i plantning område til en dybde på 10 inches. Tilføj et 3-tommers lag kompost og into det til en dybde på 6 inches.

5 Grave et hul samme dybde og tre gange så bred som chayote s pot. Fjern chayote fra potten og placere rødderne i bunden af ​​hullet. Forstyr rødderne så lidt som muligt. Udfyld hullet med jord og vand, indtil de 10 inches af jord er fugtig.


relaterede artikler