Sådan Grow kastanjer

February 5

Sådan Grow kastanjer


Hold din kastanjetræ sundt og velplejet, og du vil give en overflod af kastanjer. Der er mange sorter af kastanjetræer. Sørg for, du har vokser godt i din del af landet. Hvis du er usikker på de mange forskellige vokser på din ejendom, tage et billede af det og et blad til din lokale planteskole. Gartneriet ekspert kan fortælle dig, hvad sort du har, og hvis det gør godt i dit område.

Instruktioner

1 Sørg for at din kastanjetræ har masser af plads, omkring 40 fod i alle retninger. Som træet vokser til en moden højde, vil det kræve solen den har brug for. Men som en lille, voksende træ, sørg for at det har en periode på mindst seks timers solskin om dagen.

2 Plant et andet træ. Hvis din kastanjetræ ikke giver nødder, kan det være fordi du kun har et træ eller alle dine træer er samme sort. Fordi kastanjetræer krydsbestøve af vinden, er det nødvendigt at have en anden træ med en anden kastanje sort. De skal plantes ikke længere end 200 fod væk fra hinanden.

3 Vand din kastanjetræ, at holde jorden fugtig i perioden vækst. Hvilende vintermåneder bør give nok vand til træet. Disse træer, dog ikke gør godt, hvor rødderne er kørt med vand. De har brug for et godt drænende jord eller at blive plantet på en bakke, hvor vandet vil dræne nemt.

4 Feed din kastanjetræ gang i foråret med en afbalanceret gødning, såsom 10-10-10. Disse tal repræsenterer de tre grundlæggende plantenæringsstoffer: kvælstof, kalium og fosfor. Følg producentens anvisninger for anvendelse og beløb.

5 Høst kastanjer efter at de falder fra træet. Møtrikken er indkapslet i en spinelike kokon. Som nødder modnes, den indkapsling åbner for at afsløre møtrikkerne inden. Brug tykke arbejdshandsker at indsamle kastanjer, så for ikke at skade dine hænder med tornede encasements.

6 Prune kastanjetræer i forsommeren. Det er bedst, når vejret er tørt og varmt at forhindre infektion. Minimal beskæring er påkrævet. Koncentrer hovedsageligt på døde, overfyldte eller brækkede lemmer.

7 Skær ned dit træ, hvis du bemærker fordærve-type sår på stammen, hvilket indikerer kastanje kartoffelskimmel. Det største problem, at kastanjetræer støder på, er kastanje skimmel. Dette er en svamp, der rejser med vind og vand. Brænde alle dele af træet, for ikke at sprede sygdommen. Til sidst denne sygdom vil dræbe kastanjetræet. Omplant en hybrid kastanjetræ, der er blevet skabt til at modstå kastanje kartoffelskimmel.


relaterede artikler