Hvad er Wood-til-Wood Cue Joints?

May 15

Hvad er Wood-til-Wood Cue Joints?


En pool cue er stokken bruges til at ramme de bolde i spil pool eller billard. De fleste poolkøer har to stykker: butt, som er den ende, du holder, og den aksel, som er enden for at ramme boldene. Den røv og aksel er forbundet ved cue fælles. De to typer af cue leddene er træ-til-træ og metal fælles krave.

Wood-til-Wood

Træ-til-træ betyder blot begge sider af cue joint er lavet af træ. Disse typer af cue leddene er den mest traditionelle måde, Butt og skaftet af en pool cue er forbundet, ifølge PoolDwag. Butt har en gevindskåret forbindelsestappen, mens skaftet har en tilsvarende gevindskåret hul.

Metal Samlinger

Metal cue leddene kan være rustfrit stål, regelmæssig stål, metallegeringer, messing eller bronze. Sædvanligvis forbindelsestappen fremstillet af metal; dog kan materialet til det gevindskårne hul være metal eller et andet materiale, såsom phenolharpiks eller plast.

Sammenligning af led

Træ-til-træ cue leddene har en naturlig, blødere følelse, mens metal leddene føler stivere og synes at give lidt mere direkte, næsten hurtigere feedback fra cue, ifølge billiards.com. Således en pause cue (bruges til at bryde pool bolde i starten af ​​et spil) har normalt en metal joint, mens en cue til formål at give en lettere følelse og mere finesse kan have gevind metalindlæg i en træ-til-træ joint ifølge Pool for begyndere.

Overvejelser

Fornemmelsen af ​​et cue skyldes energioverførsel fra akslen til røv. overførsel Energi varierer afhængigt af konstruktionen af ​​samlingen. En træ-til-træ cue fælles overførsler mere energi fra spidsen af ​​skaftet ind i røv, hvilket giver dig mere føler, når du rammer bolden. Men fordi alle har forskellige præferencer, kan det være nødvendigt at prøve forskellige fælles stilarter at finde, hvad der føles rigtigt for dig, ifølge PoolDawg.

Forsigtighed

Når cue er i to stykker, den fælles, især pin er let beskadiget. Af denne grund er fælles beskyttere er tilgængelige til at beskytte enderne af butt og akslen.


relaterede artikler