Udsmykning badeværelser med Beach Scene

March 22

Udsmykning badeværelser med Beach Scene


At vælge en strand scene til dit badeværelse indretning er en omkostningseffektiv måde at skabe et roligt miljø. Den afslappede og forvitret udseende denne stil giver muligheder for genbrug og lakering gamle møbler og reoler stykker. Du kan springe de dyre, koordinerede fisk og shell tilbehør fra hjemmet udsmykning butik, som mangler originalitet. I stedet vælger naturlige elementer og skatte fra dine rejser til at supplere dit design projekt.

Instruktioner

1 Dæk væg og loft flader de i en lys farve af maling, fliser eller træpaneler.

Indretningen i et typisk sommerhus ofte udstyret med hvide eller off-white vægge, ofte med træ-spaltegulve lofter og vægge smykket med wainscoting.

2 Vælg hvide træ eller flet møbler til siddepladser, opbevaring og reoler.

Opret ensartethed blandt dine brikker ved at give hver et lag hvid maling eller hvidkalkede finish. Check i malingen afdeling af din lokale home forbedring butik for særlige produkter, der let skaber en hvidkalkede eller forvitret finish med en et- eller to-trins program.

3 Køb store konkylier til brug som lager for miniature sæber eller ansigts svampe.

4 Accessorize sparsomt. Indarbejd naturen med drivtømmer stykker, småsten, livagtig kunstig koral og muslingeskaller. Tilføj farve med nautisk-inspirerede elementer såsom bøjer, redningsveste, en marlin eller håndklæder og tekstiler med fed rød eller navy og hvide striber. Læg store, shaggy frotté smide tæpper nær indgangen til brusebad eller badekar og ved vasken.

5 Saml strandferie finder såsom sand, skaller og postkort til visning.

Showcase papir keepsakes nedenunder glasset toppen af ​​en forfængelighed bord eller på væggen i en enkel sølv billedramme med en marineblå mat. Brug et glas fishbowl lag med sand og skaller til at sikre hvide stearinlys til lys ved siden af ​​badekarret natten.

6 Cover vinduer for at sikre privatlivets fred, samtidig med at den mest naturlige lys muligt.

En ren og skær hvid gardin fungerer godt på højere placeret vinduer. Adhesive, matteret kontakt papir designet til Windows, findes på byggemarkeder, kan øge opaciteten af ​​lavere placerede vinduer uden at gå på kompromis penetration sollys.

TIPS

  • Anvendelsen af ​​en all-hvid farve ordningen forener uoverensstemmende møbler og giver det udseende af et større rum.
  • Online-forhandlere med speciale i skaller og kunstige koraller er store ressourcer for usædvanlige marine produkter.
  • Rustfrit stål hardware supplerer denne ser godt.

relaterede artikler