Sådan Prune Abutilon

September 13

Mens relateret til ahorn træ, Abutilon, eller udfolde ahorn, er en opretstående, stedsegrøn busk med blade ligner ahorn. De Abutilon blomster hele året og de rigelige blomstrer ser meget gerne de af hibiscus. Mange grønne-tommelfingre hæve Abutilon indendørs i beholdere til deres året rundt skønhed. Men disse leggy planter kræver beskæring at kontrollere deres vækst, form og størrelse. Plus, vil regelmæssig beskæring forsikre en sund plante og tilskynde blomst produktion.

Instruktioner

Sådan Prune Abutilon

1 Fjern døde eller syge dele af planten regelmæssigt i løbet af året ved at afskære beskadigede grene med dine havesaks.

2 Deadhead den abutilon regelmæssigt når blomstrende blomstrer begynder at visne. For at deadhead blot klemme off shriveling blomstre. De bør falde let i hånden.

3 Beskær spidsen af hver gren på unge planter til at fremme fyldigere vækst og en velformet plante. For at tippe sveske, skæres flere inches fra hver stængel spids med dine havesaks. Tip beskære i foråret, når nye vækst begynder.

4 Prune i foråret at kontrollere højde som abutilon kan vokse til 10 fod høj. Skær grene tilbage til bladet fælles at opnå den ønskede højde og tilskynde nye filialer til at skyde ud for en busket plante.

5 Skær grene skyde til siderne med dine havesaks hvis du foretrækker en høj, træ-lignende abutilon. Tillad kun en hovedstammen at vokse opad, indtil planten har nået den ønskede højde. Tip beskære hovedstænglen at tilskynde bushiness øverst.

TIPS

  • Abutilon er en Rooty busk og kræver ofte ompotning årligt for at opretholde konstant vækst. Hvis bladene begynder at falde af eller bliver gule, genplantning er necessary.Abutilon kan tages udenfor i sommermånederne, men sørg for at vende tilbage indendørs før den første frost.
  • Abutilon er hurtigt voksende. For at kontrollere størrelsen af ​​din indendørs Abutilon, vælge en mindre container størrelse. Større potter kan drastisk øge størrelsen på din abutilon.

relaterede artikler