Alle Natural Insekt Afskrækningsmidler

October 28

Alle Natural Insekt Afskrækningsmidler


Myg, flåter og chiggers ofte gøre deres debut sammen med varmere sommervejr. Ikke alene er disse skadedyr irriterende, de også udgøre en alvorlig fare folkesundheden. Myg kan overføre West Nile virus samt sygdomme, såsom encephalitis. Flåter er bærere af Rocky Mountain spotted fever og borreliose. Det er imidlertid ikke nødvendigt, at slukke sig selv i kemikalier for at afværge disse insekter. Naturlige produkter kan frastøde myg og flåter med varierende niveauer af effektivitet.

Citron Eucalyptus Oil

Center for Disease Control anbefaler citron eukalyptus olie som en effektiv frastødende. Det amerikanske Department of Agriculture enig. Det gennemførte undersøgelser viser, at citron eukalyptus olie kan være lige så effektiv som 7 procent og 15 procent DEET, der tilbyder omkring to timers beskyttelse tid.

Citron eukalyptusolie kan købes som almindeligt æterisk olie. Det er også kommercielt tilgængelig under varemærkerne Frastøde Lemon Eucalyptus og Fite Bite plantebaserede Insect Repellent.

Consumer Reports fandt, at Citron eukalyptus olie var den bedste ikke-kemisk afvisende i deres seneste undersøgelse, selv om nogle korrekturlæsere ikke lide lugten. Forældre bør også tage til efterretning - en undersøgelse offentliggjort i New England Journal of Medicine fandt denne olie at være mere effektiv end DEET-baserede Off Skintastic for Kids.

sojabønneolie

Sojaolie insektmiddel sælges kommercielt under navnet Bite Blocker. Bite Blocker formel indeholder også geranium olie og kokosolie. New England Journal of Medicine fandt sojabønneolie i Bite Blocker at være en effektiv repellent. Ved afprøvning, det reducerede myggestik med 97 procent, sammenlignet med en 86 procent reduktion med en DEET spray.

Ifølge University of Arizona Cooperative Extension, denne plante-baseret formulering er sikkert for både gravide kvinder og spædbørn. De fleste af dens ingredienser er mad-grade og blid. Det giver omkring 95 minutters beskyttelse tid.

Citronella Oil

Citronella stearinlys er allestedsnærværende i løbet af sommeren, men de virkelig arbejde? The University of Guelph siger ja, men de er ikke effektive nok til at være en stand-alone frastødende. Universitetet fandt, at forsøgspersoner, der sad tæt på de citronella stearinlys havde 42,3 procent færre bid.

Annals of Internal Medicine gjorde en undersøgelse om citronella olier og cremer. De fandt disse produkter at være mest effektiv i de første 20 til 40 minutter, hvorefter effektiviteten faldt. Den lotion faldt bider med 84 procent, og olien faldt bid med 88 procent.

Selvom citronella geranium fås i havebutikker, betyder det ikke frastøde myg på egen hånd.

Permethrin

Permethrin er en anden plante-baseret løsning på myg og kryds problem. Det mister sin effektivitet inden for få minutter, hvis de anvendes på huden, men så det bør kun blive anvendt i tøj. Det kan give ekstra beskyttelse, når det kombineres med en hud-safe frastødende.

Permethrin faktisk dræber flåter og insekter, der lander på behandlede tøj. Den kan også anvendes på ydersiden af ​​telte og camping redskaber at holde bugs ud. Permethrin kan forblive effektiv i op til 2 uger, eller endnu længere, hvis de behandlede emner er gemt i en plastikpose mellem anvendelser.

Advarsler

Insektmiddel bør aldrig anvendes på hænder småbørn. Selv naturlige insekt afskrækningsmidler bør ikke indtages.

Sved, regn, niveau for anvendelse og koncentration af formlen kan alle påvirke ydeevnen af ​​insektbekæmpende.