Sådan Udskift brændere på en BBQ Grillware

August 18

BBQ Grillware linje af grills var Lowe hus brand. Selvom brandet nu afbrydes, reservedele som brændere er stadig tilgængelige til din grill. Når flammen på brænderne er svag, og der ikke er brændstof problem, kan det være tid til at udskifte brænderne. Over tid, endda rengøring er ikke nok til at løse lav flamme problemer. Ved udskiftning af brændere på en BBQ Grillware grill, er det vigtigt at fjerne brændslet fra brænderen før demontering.

Instruktioner

1 Drej ventilen på toppen af propan tank med uret med hånden, indtil den stopper --- dermed afskære gasforsyningen til grillen Grillware grill. Åbne toppen af ​​grillen. Tænd brænderen drejeknapper på forsiden af ​​grillen og tillade nogen overskydende gas i brænderen og linien forsvinder. Drej brænderen drejeknapper til "Off" position efter 1 minut.

2 Løft madlavning gitter ud af grillen og sæt den til side. Find metal skjolde over hver af brænderne (benævnt "varme telte"); trække varme telte fremad og løft den bageste del af hvert heat telt til at fjerne varmen telte fra grillen. Find det lille håndtag på højre side af grillen (omtalt som "fedt drypbakken") for at trække sig ud af fedt drypbakken.

3 finde skruen og møtrikken på bagsiden af hver brænder hvor det forbinder til indersiden bagsiden af grillen. Placer en skruenøgle på møtrikken under brænderen og skru skruen på toppen med en flad skruetrækker. Sæt skruen og møtrikken på et sikkert sted, hvor de ikke bliver tabt.

4 Løft den bageste del af brænderen, og træk den mod bagsiden af grillen for at koble det fra bagsiden af gasventil. Sæt foran den nye brænder over den bageste af gasventilen. Skub røret over gas ventilspindlen indtil den sidder på spindlen fuldt. Langsomt sænke den bageste del af brænderen ind i grillen, foring op den bageste monteringshul med hullet på bagkanten af ​​grillen.

5 Sæt låseskruen gennem den øverste bageste del af brænderen og skru møtrikken på skruen fra bunden. Hold møtrikken med nøglen, og stram skruen med flad skruetrækker. Tænd for propan tank gas ventil og langsomt dreje på brænderen knop. Der bør ikke være nogen hvæsende lyd fra forsiden af ​​brænderen, hvor den forbinder til gasventilen.

6 Sluk både brænderen knop og gasventil. Hvis hvæsende forfra forbindelse høres, løsnes den bageste skrue og skubbe den forreste del af brænderen over ventilspindlen. Kontrollér og slukke gasventilerne igen.

7 Placer varme telte end hver brænder, engagerende de bageste tapper ind i åbningerne på forsiden og bagsiden af grillen. Sæt drypbakken i stikket på siden af ​​grillen, og skub det ind, indtil det låses på plads. Læg madlavning gitteret tilbage i grillen og luk låget.

TIPS

  • Påfør en blanding af lige dele af flydende opvaskemiddel og vand til den forreste forbindelse med klud eller pensel. Når du tænder for gassen, vil boblerne dannes, hvis en lækage er til stede. Brug denne metode, hvis du ikke kan afgøre, om hvislende lyd kommer fra forsiden af ​​brænderen eller brænderen huller.

relaterede artikler