Sådan Cure A Truss s Side-til-side bevægelse

August 16

Sådan Cure A Truss s Side-til-side bevægelse


Tagspær er bygget ud af 2-by-4 tømmer. De er bundet til rafters af et tag og bidrage til at støtte vægten af ​​beklædningen og helvedesild. Stiverne varierer i størrelse afhængig af størrelsen af ​​taget. Selvom de samles og installeres som en helt stykke op på taget, med tiden dine tagspær kan begynde at synke eller bevæge sig fra side til side. Hvis dette sker, er det vigtigt at stabilisere spær, så de gør ingen spænde og forårsage taget til at kollapse.

Instruktioner

1 Klatre op til loftet af dit hus og find de spær. De spær vil begynde på grund af loftet og stiger op til toppen. Den 2-by-4 tømmer, der danner truss er skåret i en vinkel og fastgjort sammen med en kile beslag. De er fordelt ud på jorden hver 16 eller 24 inches.

2 Grip hver truss og forsøger at flytte den fra side til side. Test hver enkelt, indtil du finder en, der bevæger sig fra side til side. Undersøg truss på bunden, hvor det forbinder til spær. Spænd alle skruer med en boremaskine, indtil hovederne sunket i truss.

3 Føj beslag til den side af truss. Skubbe en lapning plade, en metalplade med pigge på den ene side anvendes til at holde to stykker tømmer sammen, ind i konsollen, hvor den forbinder til spær. Overlap lapning pladen, så det rører både spær og spær.

4 Hammer den lapning plade på plads. Strike det fast i begge ender med en hammer, så piggene gå ind i spær og spær. Gentag processen på den anden side til yderligere sikring det på plads.

5 Brug en boremaskine, stramme truss ned til spær med yderligere 2-tommer drywall skruer. Dette vil yderligere styrke gitterværk på plads og forhindre side-til-side bevægelse.


relaterede artikler