Burmuda Grass Lawn Blight Behandling

May 4

Burmuda Grass Lawn Blight Behandling


Bermuda græs (Cynodon dactylon) er et tæppe-lignende flerårig græs. Man kan dyrke det i en lang række forskellige klimaer, men er mest almindelig i det sydlige USA. Det udbreder ved at udvide ledning-lignende rødder og udvikling af nye anlæg. Det er almindeligt anvendt på golfbaner, og golfbane superintendents har gjort en masse forskning i forskellige typer af skampletter, der påvirker arten.

Hvor Plant

Bermuda græs er en ruhåret, stærk græs, der vil modstå høj trafik slitage på din græsplæne. Det kræver en masse af sol. Bermuda græs i selv delvis skygge vil langsomt tynde ud og til sidst dø.

Hold din Lawn Sund

En sund græsplæne er mere modstandsdygtige over for kartoffelskimmel end en usund én. Du kan hjælpe med at forhindre skimmel ved at anvende højt kvælstofindhold gødning mens ikke overfertilizing. Dette vil hjælpe skampletter fra infesting din græsplæne i første omgang.

Dollar Spot

Dollar spot skimmel danner mange brune sølv dollar-formet ar i din græsplæne. De kan i sidste ende vokser sammen og være så meget som 5 fod på tværs. Denne skimmel er almindelig i varme, fugtige områder. Vanding din græsplæne kun om morgenen og holde det godt befrugtet, vil hjælpe med at forhindre denne svøbe. Hvis din Bermuda græs græsplæne har dollar pletter, kan du bruge fungicider anilazin, benomylor eller thiophante at behandle dem.

smøresteder

Smøresteder er en fungal blys dette navn, fordi de har en slimet brun udseende og har en hvid svamp omkring dem. Denne skimmel er mest almindelig i varme, fugtige områder. Brug fungicid metalaxl at behandle dette problem.

Pythium Blight

Hvis din græsplæne udvikler Pythium skimmel, vil du se brune pletter, der forener, og i sidste ende græsset vil dø. Overmowing eller klipning når vådt synes at forværre skimmel. Dette er en fælles blys ikke kun på græsplæner, men også på golfbaner. Golfbaner har gjort omfattende forskning om, hvordan man behandler denne svøbe. En kombination af fungicider såsom thiophanat og metalaxl har haft nogle positive resultater.

heksering

Heksering er en skamplet, der fra 2010 har ingen helbredelse. Du kan skelne heksering af deres cirkler af mørkegrønne græs omgivet af brune kanter, og nogle gange vil du bemærke små hvide svampe vokser omkring stedet. Denne skimmel udvikler sig i jorden, som har en masse rådner materiale i det.

Forebyggelse

Den bedste måde for dig at behandle skampletter på din græsplæne er at holde plænen sund. Prøv at holde korrekte beløb af næringsstoffer, samtidig højst grænser. Hold plænen vandes, men ikke alt vådt. Klip ikke plænen for kort. Hvis du får en skamplet, identificere, hvilken type det er, og derefter bruge den korrekte fungicid til at behandle den. Hvis du får en uhelbredelige svamp ligesom heksering, bliver du nødt til at fjerne græstørv og muld til at behandle problemet.


relaterede artikler