Sådan Plant & Take Care of Bougainvillea

May 18

Sådan Plant & Take Care of Bougainvillea


Bougainvilleas er store, prangende og hårdføre planter, der kan vokse mere end 20 fod høj med den rette strukturelle støtte og pleje. Det første aspekt af denne støtte er omhyggeligt plantning, med den rigtige placering og voksende fundament. Det andet aspekt er løbende vedligeholdelse. Som tropiske planter, Bougainvilleas brug for fuld sol og vand og bør vokse i forskellige situationer afhængigt af amerikanske landbrugsministerium voksende zone.

Instruktioner

1 Plant bougainvilleas efter din USDA vindyrkningszone. Hvis du bor i zone 8 eller højere, plante dem i haven for sikker udendørs dyrkning. I zone 7 eller lavere, plante dem i potter for at beskytte dem i løbet af vinteren.

2 Find et udendørs sted, der får fem til otte timers fuld sol hver dag og har en væg eller plads til en løvhytte. Sørg for, at ethvert websted får hurtig dræning gennem jorden og vil give bougainvillea mindst 10 fødder voksende plads opad og udad. Hvis du plantning i potter, bruge tunge 20-gallon potter med drænhuller.

3 Tekst udendørs steder med et mix, der er halvt hurtigt dræne havejord og halv organisk kompost til at give fine rødder bougainvillea god dræning og moderat fugt opbevaring. Bland denne ændring i den øverste foden af ​​jord i hvert sted. Hvis du plantning bougainvilleas i potter, bruge denne samme blanding som din pottemuld. Fyld potter 3/4 fuld til udplantning.

4 Plant bougainvillea i huller, der er så dybt og dobbelt så bred som deres rod bolde, som bougainvillea ikke tåler dybe beplantninger. Pak jorden omkring rødderne, og skub fingrene i jorden i flere pletter at fjerne luftlommer. Vand hver plante med 1/2 liter vand, derefter lægge 2 inches af organisk barkflis over jorden for at bevare fugt og varme.

5 Giv en løvhytte eller spil, hvis du ikke har en væg i nærheden, som bougainvillea brug for en voksende fundament. Brug blød plast eller ledningen bånd til at binde hovedstammen af ​​bougainvillea til enhver struktur. Over tid bougainvillea vil uddanne sig til at vokse ordentligt.

6 Vand bougainvillea gang om ugen med 2 til 3 inches af vand. Feed planterne en gang om måneden med 20-20-20, 12-12-12 eller 6-8-10 gødning for at fremme både vækst og blomstring. Brug vandopløseligt eller kornet gødning efter anvisningerne på pakken.

7 Flyt potteplanter bougainvillea indendørs før den første frost. Læg dem i en plet, der stadig får fuld sol, hvor temperaturen forbliver mellem 60 og 70 grader Fahrenheit. Flyt planterne tilbage udendørs i foråret.


relaterede artikler