Sådan fjernes Keramisk Bath Tile & Backerboard

April 30

Sådan fjernes Keramisk Bath Tile & Backerboard


Keramiske bad fliser og bagpladerne er blevet anvendt i badeværelser for en årrække. Bagpladerne er lavet af særligt materiale, sædvanligvis en form for betonblandingen, der gør dem hårde og modstandsdygtige over for vandskade. Keramiske fliser er monteret oven på støttepladerne og tæt forseglet med fuger, klæbemiddel og sealer at foretage en vandtæt barriere er egnet til anvendelse i brusere. Disse vægge ikke evigt, dog, og hvis det er nødvendigt, kan du fjerne keramiske bad fliser og støtteplade så det kan udskiftes eller repareres.

Instruktioner

1 Fjern noget fra keramiske bad fliser, såsom håndklæde stativer eller brusebad stativer. Løsn skruerne stativerne på plads og sæt stativerne til side. Brug et par nåletang at trække sig ud af ankre.

2 Vælg et sted at begynde at fjerne den keramiske fliser. Hvis keramiske fliser er ældre og begyndt at komme fra hinanden mellem sømmene, er dette et godt sted at starte. Ellers et hjørne er et godt udgangspunkt, da det giver dig masser af flise ansigter på at arbejde.

3 Brug en injektionsmørtel sav eller roterende værktøj og mørtel skæreblad at fjerne så meget fuger som muligt mellem den første flise og dem ved siden af flisen.

4 Sæt kanten af en brækjern eller koben i den tomme fuger plads. Tryk ned på baren at kile flisen væk fra støtteplade. Hvis det er nødvendigt, skal du indsætte en mejsel mellem flisen og bestyrelsen, og tryk mejslen et par gange med en hammer for at hjælpe med at drive flisen væk fra væggen.

5 Fortsæt processen med at save fuger væk mellem fliserne så nysgerrige dem fra hinanden med et koben. På ældre fliser, kan du finde dig behøver ikke at skære væk så meget fuger, og fliserne kan falde væk med lille indsats.

6 Når flisen er blevet fjernet, skal du kontrollere støtteplade for skruer, der holder bestyrelsen på plads. Løsn skruerne med en skruetrækker, og træk støtteplade ud af sted. Nogle af skruerne kan dækkes med mørtel klæbemiddel. I dette tilfælde kan det være lettere at skære ud så meget af bagpladen mellem stolperne som muligt med en stiksav eller roterende sav. Brug en klo hammer eller brækjern til at trække ud nogen støtteplade fast til stutterier.


relaterede artikler