Sådan Clean blodpletter fra Sheets

July 19

Sådan Clean blodpletter fra Sheets


Når du er klar over blod har dryppet på dine plader kan du straks synes, det er permanent farves; Dette er imidlertid ikke tilfældet. Der er et par enkle forholdsregler, du kan tage for at fjerne blodpletter fra lagner.

Instruktioner

1 Soak arket i en vask eller badekar koldt vand. Brug ikke varmt vand, fordi det rent faktisk kan tilberede blodet lige ind i arket. Tillad arket til at sidde i vand i et par timer.

2 Tilsæt lidt ilt blegemiddel til vandet og arbejde det ind i blod plet. Ilt blegemiddel er ikke så hård som klor blegemiddel, så det ikke skulle plette dine plader eller til følge din hud.

3 Lad arket iblødsætning natten over.

4 Fjern arket den næste dag, vride den ud og sæt den til tørre. Må ikke smide det i tørretumbleren, fordi hvis pletten ikke er helt fjernet tørretumbleren kan, igen, kok pletten ret i.

5 Kombiner en blanding af 1 spsk. Kødmørning og 2 tsk. koldt vand i en lille skål. Anvende dette til det blod plet, hvis den er helt ikke fjernet. Arbejd det ind med fingrene og lad det sidde i en time eller deromkring. Rens det af med koldt vand og blod pletten skal fjernes helt.


relaterede artikler