Specifikationer for en samlet strålingsdosis pyrometer

September 27

En komplet stråling pyrometer er en anordning, der måler varme uden at have kontakt med varmekilden. Dette giver mulighed for præcise vejrudsigter, temperatur rapporter fra industrikedler eller noget, der indeholder en fysisk placering inden for rækkevidde. Pyrometre kan også anvendes til at måle temperaturen af ​​en genstand i bevægelse samt temperaturen i et korrosivt miljø.

Hvordan det virker

Pyrometeret anvender stråling at måle den varme med en bestemt genstand ved at måle de udstrålende bølger mellem objektet og dets sensor. Elementer målt for varme kan være hvor som helst i pyrometer vifte af visning eller inden for maskiner rækkevidde. Total stråling foranstaltninger både synlige og ikke-synlige udstrålende bølger, så kan bestemmes det fulde omfang af temperaturen og varme. Mens der er flere typer af pyrometre, en af ​​de mest almindelige anvendelser spejle i kombination med et vakuum termoelement at tage i og måle varmestråling.

Fordele

Samlet stråling pyrometer kan bruges til at bestemme niveauet temperatur og varme i en bred vifte af områder. Traditionelle varme og temperatursensorer er ofte begrænset til brug i sikre steder eller steder uden ætsende, stråling eller lignende elementer, der kan få dem til at nedbryde eller producere en forkert resultat. Den totale stråling pyrometer kan anvendes fra en afstand, så den kan bruges sikkert og ikke tager skade.

Ulemper

Enkelt værste ulempe ved en samlet strålingsdosis pyrometer er prisen. Pyrometre er dyre at bygge og købe samt kræver velvoksen installation og vedligeholdelse regninger. Denne pris begrænser pyrometre at bruge ved store virksomheder og offentlige selskaber. Andre ulemper indbefatter, at alle pyrometre ikke vil måle de samme objekter, f.eks idet det mere komplicerede anordningen målt for varme, skal det mere komplicerede pyrometeret være. Hvis snavs såsom støv, røg eller endda gas er trængt ind i observation kammer pyrometer, vil det påvirke læsning og få det til at være falsk, eller i nogle tilfælde få maskinen til at ikke give en læsning.

Vedligeholdelse

Pyrometre, ligesom andre maskiner, kræver rutinemæssig vedligeholdelse for at sikre, at de fungerer korrekt og sikkert. Generelt en pyrometer ikke kræver megen vedligeholdelse på grund af robust konstruktion, men; det til tider bliver nødvendigt at fjerne støv og snavs fra sensorer samt at rydde observation stien og rengør optiske (observation) elementer.


relaterede artikler