Tricks til at komme godt Pipes ufrossent

November 26

Tricks til at komme godt Pipes ufrossent


Rør frysning kan være et stort problem, især med ældre rør, som kunne briste fra isen og trykopbygning i linjen. Når den frosne rør eller rør er blevet placeret, forsøge at få dem frosne. Når du forsøger at varme VVS-rør, der er frosne, ikke får dem så varmt, at man ikke kan røre ved dem, fordi det kan få dem til at briste, som ender med at blive en meget værre situation, end blot at have frosne rør.

Hvidevarer

Påføre varme direkte til det angrebne røret eller rørene kan forårsage rørene at tø. Brug en hårtørrer, varmepude - så længe røret ikke har isdannelse på ydersiden - eller en bærbar plads varmelegeme at tø rørene. Vær forsigtig, når du bruger varme til at frigive rør. Sørg for at du er godt jordet ved at bære gummi sko og gummihandsker. Påfør varme som indirekte som du kan, især for plast eller PVC-rør, for at forhindre dem i at sprænges.

indpakning Pipes

Anvendelse af elektrisk varmerør tape eller andre bånd kan langsomt hæve temperaturen af ​​rørene. Wrap elektriske rør tape rundt de berørte rør og sæt det i. Hvis det ikke er muligt, wrap tæpper eller håndklæder omkring røret, som langsomt vil hæve temperaturen i rørene, i sidste ende at løsne isblok og forårsager vandet løbe frit .

Andre former for Heat

Køb en rygende varm maskine. Denne maskine bruger to klemmer, der tillægger den berørte rør og sender varme mellem de to klemmer. Et andet værktøj er en varmepistol. Den varmepistol arbejder i samme retning som en hårtørrer, kun på meget højere varme. Varmepistol skal vinket frem og tilbage for at forhindre røret sprænges.

Få professionel hjælp

Lad dine vandhaner tændt - hvis de kommer til at frigive - og kalde en professionel blikkenslager, der er udstyret til at håndtere akut situation som frosne rør. Omkostningerne til at have en blikkenslager frigive dine rør opvejes af, hvor meget det ville koste at udskifte inventar i dit hus, hvis du var at skade dine rør forsøger at frigive dem.


relaterede artikler