Hvad er Home Automation Belysning?

August 10

Hvad er Home Automation Belysning?


Som teknologiske gennembrud til hjemmet forbedring fortsætte, at kunne styre din husets lysarmaturer ved tryk på en knap bliver meget populær. Denne form for total-styringsteknik er kendt som home automation belysning.

Historie lysstyring

Siden 1970'erne har elektrikere indgår i nye boliger opgraderede funktioner såsom lysdæmpere, som var meget let at manipulere. Denne nye type belysning apparat viste sig at være populær med nye boligejere.

Popularitet af Dimming Controls Stigninger

Da teknologien i dæmpning kontroller avancerede, behovet for at kontrollere mere end blot et sæt af lysarmaturer steget. Det blev betragtet som et tegn på høj status, hvis dit hus omfattede et komplekst system af lysstyring, der kunne dæmpes efter behag.

Fjernbetjeninger til Belysning er skabt

I 1980'erne, design ingeniører indarbejdet en fjernbetjening, der kan programmeres til automatisk, når en boligejer ønskede at vende hele deres hus lysarmaturer fra eller til. Det er her udtrykket "home automation Lys" først opstod.

Relæ Lighting Systems

En billig måde at begynde at bringe home automation belysning til din egen bolig er at installere et Lync-relay switch i dit hjem inventar 'stikkontakter. Denne type overkommelig teknologi giver dig mulighed for at indstille timing for, når du vil have din husets lys til at komme på eller slukke.

Tastatur teknologi er udviklet

Ved hjælp af et tastatur til at styre et hjem belysning er den seneste gennembrud i home automation, der er også overkommelig. Dette tastatur er nemt sat op i dit hjem og kan programmeres til at tænde dit hus lys på automatisk om natten, når du går på ferie, som hjælper med at afskrække hjemmet indbrud.


relaterede artikler