Sådan Vedhæft 2X4 Wood til T Indlæg

August 23

Sådan Vedhæft 2X4 Wood til T Indlæg


To og fire træ er en fælles størrelse på dimensional tømmer. T-stillinger anvendes overordnet indramning applikationer. Der findes forskellige metoder til fastgørelse dimensional træ såsom 2-by-4s til T-stillinger. Træet kan være tå-naglet direkte til stillingen, eller det kan placeres i en metal bøjle og fastgjort til stillingen. Loftsbjælker og spær er almindeligt fastgjort til T-stillinger i lyset indramning. Den dimensionelle tømmer fungerer aa ramme for strukturer såsom huse, garager og skure.

Instruktioner

Sådan Vedhæft 2-by-4 Wood til T-indlæg

1 Brug et målebånd til at måle op til det punkt, hvor du skal placere 2-by-4-by-96-tommer bord. Marker målingen på T-post med en blyant.

2 Placer galvaniseret 2-by-4 bøjle på blyanten mærket. Juster bøjlen, så den er centreret på posten. Kør indramning søm gennem hullerne i bøjlen med en hammer til at fastgøre den til T-stillingen.

3 Juster 2-by-4-by-96-tommer bord over åbningen i bøjlen. Skub brættet ned i stikket. Kør indramning søm gennem hullerne i bøjlen slot med en hammer, så de går ind i stillingen i en vinkel. Vinklen af ​​neglen i kombination med støtte af bøjlen tilvejebringer en stærk samling. Fortsæt indramning projektet.


relaterede artikler