Plads til Room Overgang til Continuous trægulve

December 31

Plads til Room Overgang til Continuous trægulve


Hardwood gulve er ønskeligt for sin skønhed og holdbarhed. Det tilføjer elegance og endda værdi til hjemmet. Kontinuerlig hårdttræ gulv bringer en sammenhængende udseende til huset, men det kan næsten være for meget af en god ting, hvis der ikke er en klar overgang fra rum til rum. Heldigvis kan du bruge gulv selv, tilføje rammer, eller bruge området tæpper til at skabe rum til rum overgange.

Suppleant bestyrelserne

Hvis du endnu ikke har installeret hårdttræ gulve, overveje skiftevis retning af brædderne fra rum til rum. Dette vil give dit hjem en kontinuerlig strøm af hårdttræ, mens på samme tid giver klare overgange. For eksempel, definere stue med brædder, der er linet op fra nord til syd, derefter lægge brædderne i en øst-vest retning for tilstødende spisestue. Du kan også bruge kortere boards at overgangen til et nyt rum.

Definer med Grænser

Brug tynde strimler af træ til at definere overgange fra rum til rum. Disse "efterbehandling stykker" bruges ofte til at slutte den rå kant af en hårdttræ gulv, hvor enderne af bestyrelser linje op mod en væg, eller som grænsekontrol stykker, men de kan også bruges som overgangsstykker. Bare lægge tynde strimler af træ på tværs af en plads til at definere, hvor det ene værelse slutter, og den anden begynder, integrere det i designet som du eller din entreprenør installerer gulvet.

Skift farver

Kontinuerlig hårdttræ gulv behøver ikke at betyde at bruge den samme type træ i hele huset. Overvej at ændre din træ afhængigt af værelset. Nogle løvtræer er mere holdbare end andre. Brasiliansk Cherry, for eksempel, er en af ​​de hårdeste træsorter, og det gør det ekstremt holdbart - et godt valg for stærkt trafikerede områder. Hertil kommer, fordi hver type træ varierer i farve og korn, vil de visuelle forskelle markerer overgangen fra rum til rum.

Tilføj område tæpper

Område tæpper tilbyder måske den nemmeste måde at skabe plads-til-rum overgange, når du har kontinuerlig hårdttræ gulvbelægning. De tæpper bringe farve til rummet og vise pænt imod trægulve. Du skal blot lægge tæppet i det rum, hvor overgangen sker. Eller brug området tæpper at forankre møbler arrangementer. Dette er især effektiv, hvis du har et stort, åbent område med kontinuerlig hårdttræ gulve og flere forskellige indsamling rum, da tæpper vil differentiere hvert rum.


relaterede artikler