Sådan Clean Pine kabinetter

January 30

Fordi fyrretræ er et blødt træ, skal renses med blide produkter og klude pine kabinetter. Hvis de er meget fedtet, i stedet for at bruge kemikalier og skure klude, der kan beskadige finish, bruge mere knofedt og gentag rensningen evt. Brug rengøringsmidler designet specielt til fyr og andre bløde træ.

Instruktioner

1 Bær gummihandsker. Fyld en spand eller bækken med hånd-varmt vand og tilsæt en generøs squirt parabol-vask væske, såsom Murphys Oil Soap.

2 mættes køkken svamp / skrubber i varmt sæbevand. Startende ved toppen af ​​skabene, skrubbe alle overflader. Skyl og presse svampen ofte og være generøs med sæbevand. Hvis du har en masse af skabe og rense dem tager lang tid, udskifte vandet, når det bliver koldt og beskidt.

3 Brug den gamle tandbørste og varmt sæbevand til at skrubbe hængslerne, håndtag og enhver pyntelister. Lad alle skabene til tørre.

4 Fyld spand eller bækken med varmt vand og tilsæt 1 / 4- til 1/2-kop af fyrretræ renere per gallon (eller følg anvisningerne på flasken). Hvis din frysere er stadig meget beskidt, tilføje mere.

5 Dyp klud med rengøring løsning, pres overskydende væske og krat skabene fra top til bund. Skyl og opfylde klud i løsningen ofte.

TIPS

  • Hvis du er bekymret for at beskadige fyr, teste en lille mængde af rengøringsmidlet på en skjult sektion, før du bruger den på de ydre overflader.
  • Dæk laminerede eller malede overflader, der kan få rengøring løsning på dem. Check emballage vaskemiddel til specifikke advarsler.

relaterede artikler