Melnor Instruktioner

June 15

Melnor Instruktioner


Melnor producerer kunstvanding forsyninger såsom sprinkler timere, rejser sprinklere og roterende sprinklere. Enten af ​​sprinklerne kan fastgøres til timeren med en standard vandslange. Den Melnor roterende sprinkler selv giver mulighed for fastgørelse af ekstra vandslanger og sprinklere. For at kunne vedligeholde din græsplæne og haven i en problemfri måde, måske du har spørgsmål om, hvordan du indstiller, bruge og justere Melnor produkter.

Instruktioner

Timer

1 Løft øverste Melnor timer kobling møtrik op til vandhanen åbning, og skru koblingen møtrik omkring vandhanen, indtil det er lunt. Skrue den ene ende af vandet hus til bunden af ​​timeren, indtil det er stramt. Tilslut en sprinkler til den anden ende af vandslangen.

2 Drej knappen for timeren til den ønskede vandingen varighed. Tryk og knappen "Enter" holde nede, indtil indikatoren blinker for at gemme indstillingen.

3 Tænd for vandhanen på. Når nået det indstillede tidspunkt hver dag, vil ventilen af ​​timeren åbne og den tilsluttede sprinkler vander plænen. Nogle Melnor timere er mere komplekse og er programmeret til at aktivere ved forskellige frekvenser, herunder timer og dage.

Traveling sprinkler

4 Sæt de vinklede spulearmene i den roterende tee af spray hoved. Spænd møtrikkerne omkring armene, indtil de er lun.

5 Sno armene i modsatte retninger, men i samme vinkel fra jorden. Løft armene opad til 30 grader hver ca. at dække et stort område. Sænk armene nedad for at dække et mindre område. Hvis armene sænkes, svinge dem rundt en gang bekræfte, at de ikke rammer sprinkler base.

6 Læg vandslangen i vanding vejen for dit valg. Når udlægning af drejninger, gør dem bredt, således at sprinkleren ikke afspore.

7 Placere afspærring rampe på toppen af slangen på det punkt på den sti, du ønsker sprinkleren til at stoppe. Bekræft en ekstra 5 fødder lige slange på hver side af sprinkler.

Turbo Rotary sprinkler

8 Spike den Melnor ned i jorden i den ønskede vanding området, og skru enden af en vandslange til bunden af sprinkler. Fjern hætten på den anden side af sprinkler base, og vedhæft et andet vandslange og sprinkler hvis du vil.

9 Flyt stream deflektor på toppen af sprinkler hovedet op eller ned for at styre afstanden af vandet projektion.

10 Tag fat i øverste savtakkede gul ring omkranser sprinkler base og drej den med uret for at indstille den rigtige rotation stoppunkt. Tag fat i nederste takkede gul ring og drej den mod uret for at indstille den venstre rotation stoppunkt.


relaterede artikler