Hvordan laver Rusty Metal Look New

April 5

Rust er en kemisk proces, der gradvist ødelægger den strukturelle integritet af visse metaller. Vender tilbage rustne metal til en lignende-ny betingelse er ofte nemmere end du måske tror. Gøre dette kan spare en masse penge, og forbedre udseendet og funktionen af ​​komponenterne i dit hjem.

Instruktioner

1 Vurdere rustne emne, du overvejer for restaurering. Hvis metallet er rustent hele vejen igennem, så at genoprette det kan ikke være en mulighed. Hvis metallet element er fastgjort til en væg eller anden struktur af huset overveje at fjerne det, hvis dette er praktisk. Det er svært at sand eller male et element, hvis det er fastgjort til noget andet.

2 Sand sig og meget af rust som muligt. Beslut på forhånd, hvis fine, medium eller groft sandpapir er mere passende, afhængig af mængden af ​​rust, og hvor sart det element er, at du arbejder på. Du vil ikke være i stand til at få alle de rust off, men overfladen skal være glat at røre, når du er færdig.

3 Anvend Naval gelé eller rust restaurator til metallet, når det er blevet grundigt slebet. Pas på ikke at få stoffet på huden. Disse produkter ændrer den kemiske sammensætning af rustent metal, styrkelse metallet og forhindre rustdannelse proces i at fortsætte. Se i vejledningen til, hvor lang tid til at lade det tørre. Denne gang vil variere afhængigt af mængden af ​​rust, du har med at gøre.

4 Indstil objektet på avisen og maske alle overflader, som du ikke ønsker at male, bruger tape.

5 Spray male elementet med emalje maling af den ønskede farve, og lad det tørre. Din vare skal se helt nye og bør ikke være sårbar over for rust i lang tid.

TIPS

  • Bær arbejdshandsker for at undgå at få rust behandling produkt på din hud.
  • Brug beskyttelsesbriller for at forhindre, at få maling i øjnene

relaterede artikler